Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Гаврић: „Лако играти добро кад знаш да ти лопту даје Милијаш“

Утисак је, већ на припремама, да је Ненад Лалатовић погодио са својим имењаком, Гаврићем.

Крилни нападач показује на свакој пријатељској утакмици квалитет и што је још важније на терену се стиче утисак да је са Милијашем и друговима провео много више од неколико недеља рада.

 – Лако је играти са Милијашем, Лазовићем, Мијаиловићем. После три недеље рада уиграни смо, можда не толико добро колико ће тек бити. Мислим да је лако играти добро кад знаш да ти лопту даје Ненад Милијаш. Надам се да ће исто бити и у шампионату и да ћу умети да искористим квалитете саиграча и постигнем доста голова, као што се очекује од мене – констатује Гаврић.

Брзоноги фудбалер сматра да ће Црвена звезда већ од првог кола шампионата почети да оправдава свој циљ, а то је одбрана шампионске титуле. И против Мехелена видело се да црвено-бели имају квалитет.

Презадовољан сам с обзиром на чињеницу да смо много уморни као што смо били и против Генка. Примили смо несрећно гол јер се лопта два пута одбила после слободног ударца и преварила нашег голмана. Мислим да идемо добрим путем и да ћемо у шампионат ући потпуно спремни и мотивисани да одбранимо титулу. Мислим да ћемо то показати од првог меча са Радничким из Ниша. Показаћемо свој квалитет.

Повезане вести

1 comment

ivkec DS јул 21, 2014 at 11:21

Tako i treba da se postuje kapiten

Reply

Leave a Comment