Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Лука Јовић: „Желим бар до 20. да останем на Маракани“

Црвена звезда је одбила више него слабу понуду Фиорентине од милион евра за суперталентованог Луку Јовића. Млади фудбалер, који има тек 16 година, задовољан је овом одлуком челника клуба и најављује да би желео на Маракани да остане бар још три сезоне, односно, бар до 20. године.

„Драго ми је да је мој клуб одбио понуду јер ми је још рано да одем. Звезда одлучује о мом статусу, а ја сам жељан да се докажем у наредној сезони и останем бар до 20. године на Маракани. Због ЕП пропустићу добар део припрема, али покушаћу да се по повратку изборим за што већу минутажу“ рекао је за „Журнал“ Јовић.

Иако свега шеснаестогодишњак, Јовић би наредне сезоне могао да добије значајну минутажу код Лалатовића у првом тиму.

Повезане вести

6 comments

cz јул 21, 2014 at 16:23

U tom slucaju vec sada on munutazu mora imati bude li cesto dobijao sansu u prvom dijelu sezone kontam da ce na proljece da razvali.

Reply
MILAN KG јул 21, 2014 at 15:35

Pitanje koliko je to realno sobzirom da ga zastupa agencija FALJIJA RAMADANIJA!!!! da boze da ostane do 20 godine.

Reply
dejo јул 21, 2014 at 13:25

To je pravi potez Jovicu samo budi vrijedan na treninzima i ako treba dolazi na stadion nase Crvene Zvezde prije pocetka treninga ostalih tvojih saigraca u Crvenoj Zvezdi i zdravo zivi ,dokazi onim tvojim saigracima koji treba ubrzo da udju u selekciju nase Crvene Zvezde sto je pravi sportski zivot ,bez cigareta i akohola Jovicu budi pozitivan a negativan uzor Jovicu mladim igracima koji udju selekciju do dvadeset ili vise igraca mladih ili manje koliko povede trener nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
ivkec DS јул 21, 2014 at 11:19

Odlican igrac steta da ne igra bez obzira na godine bas je zreo za 9

Reply
delija9091 јул 21, 2014 at 10:10

Pametan mali. Ako se bude drzao svojih reci i ne bude poleteo uradice dobru karijeru. Samo jos da potvrdi kvalitet na zvanicnim utakmicama, pa barem u napadu da imamo kontinuitet sledecih godina .

Reply
Nikola d јул 21, 2014 at 09:17

bar do 22

Reply

Leave a Comment