Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Лазић: „Имамо још много да радимо“

Дарко Лазић је и против Мехелена показао да ће предстојећа сезона за њега бити многа боља од претходне, у чијој је другој половини био на позајмици у Спартаку, док је у првом делу играо по систему „вруће-хладно“.

Млади дефанзивац не крије да му је борба за место у тиму велики мотив током летњих припрема.

Лазић ипак не прича о себи много већ изриче похвале на рачун својих саиграча после меча са Мехеленом.
– Мислим да је екипа одиграла одличну утакмицу посебно због чињенице да смо и у другом делу били бољи од противника иако смо много уморнији. Што се моје игре тиче, рећи ћу само да је било добро али да увек може и мора боље – јасан је Лазић.

Црвена звезда тек 9. августа има прву утакмицу, па самим тим и довољно времена да исправи све грешке и доврши фазу физичке припреме у којој се тренутно налази.
– Времена има довољно, још неколико недеља. Ако се упоредимо са екипом која за седам дана почиње шампионат као што су Мехелен и Генк мислим да можемо бити изузетно задовољни. Ипак, имамо још много да радимо.

Лазић се не оптерећује причама о појачањима која треба да стигну у последњу линију црвено-белих.
– Тренирам напорно сваког дана да бих доказао тренеру и стручном штабу да имам квалитет. Наставићу да тренирам а на шефу струке је да одлучи да ли ћу играти или не. Ни најмање на мене не утичу приче о појачањима јер знам колико и како тренирам и колико вредим. Волео бих појачања јер ће нам то свима подићи ниво тренинга а самим тим и квалитета – каже Дарко Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment