Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић о сукобу са играчима: „Надувана прича.“

Звездан Терзић је реаговао на тврдње о сукобу са играчима око исплате дуговања:

„Надувана прича. Није било сукоба. Имали смо разговор где им је јасно речено како ћемо функционисати у наредном периоду. Не могу играчи да воде клуб. Мора се направити систем, мора се знати ко шта ради и ко за шта одговара. Клуб се организационо мора подићи на виши ниво“.

Изајвио је и да свако ко није задовољан, може да оде:

„Играчи су у претходном периоду били малкице распуштени. Имали смо нормалан састанак на којем сам од играча тражио дисциплину у раду и испуњавање својих обавеза и када пара нема. Ко није спреман да долази на тренинге Црвене звезде са осмехом на лицу нека дође по исписницу и иде тамо где му је боље“, додавши да „Звезда не може бити клуб где ће се играчи обогатити, него излог и одскочна даска за даљу каријеру где ће се касније све наплатити. Ово до сада је било расипање, многи су имали веће уговоре него да играју у иностранству. Играчи морају бити свесни да играју у клубу који је дужан 50 милиона евра и који има много егзистенцијалних проблема“,  уз напомену да ће се и ти проблеми решавати.

Осврнуо се и на уговоре у клубу:

„Нећу никоме да обећавам велике уговоре који се не могу испунити. Досадашње уговоре неколицине играча ћемо спустити на максимум 120.000 евра годишње, а талентовани играчи које доводимо неће имати висе од 60.000 евра годишње. Нећу да обећавам оно што не могу да испуним. Ово до сада је било иживљавање. Али, ја не могу за 25 дана да исправим оно сто је урушавано годинама“.

На крају је додао:

„Тражим стрпљење. Црвена звезда је великан увек, и увек ти више даје него што ти дугује у финансијском смислу. Увек ће играчи у Звезди имати довољно за квалитетну исхрану, да изађу на пиће са девојком, да се лепо обуку, да купе копачке и плате часове енглеског језика. Нећу дозволити намрштена лица на тренингу Црвене звезде, нити да играчи себи дају за право да се издигну изнад клуба, ма у каквим проблемима Звезда била. Нећу дозволити да ико руши систем. Ко то не може да испоштује нека каже и пријатељски ћемо се растати. Треба нам позитивна енергија и много одрицања да би освојили титулу. А освојићемо је!!!“, уз напомену да је све под контролом.

 

 

Повезане вести

9 comments

ivana јул 22, 2014 at 21:45

Ko njemu daje za pravo da prica o Zvezdi,zvezdinim igracima,ugovorima,o kom postenju on prica,koji on sistem uvodi.Ovo sto ovaj lik prica je za ljude koji ne razmisljaju svojom glavom nego slusaju bajke takvih kao sto je doticni gospodin.Sad je isao za Rusiju da gleda svoju ljubljenu OFK a Zvezda ce mu doci kao neko preko koga ce prodavati svoje igrace.Samo vi njega hvalite.Na kraju ce se Zvezda zvati,,Terza,Ceca i njihova deca,,A sto se tice para svi ti igraci imaju prava na ono sto im se duguje,kako god su igrali i koliko god su igrali i nemoj da mi ta ,,postenjacina,,prica o tome da ce on zavesti red.

Reply
otpisani101 јул 22, 2014 at 10:54

covek nije nista ruzno rekao o igracima nego golu istinu…to je i prosle sezone trebao dzajic reci igracima na pocetku sezone…ko ne zeli da igra i ima bolje-ma zdravo…a ne da nam upravu menjaju i vode klub fudbaleri,sto ako ce mo posteno ,nema nigde u svetu…ko hoce neka ode odmah i nema strepnje dok je sezona u jeku da ce nas neko tuziti…mislim dok je mijailovic u klubu da mira nece biti…koliko god ga ovde neki gotivili,sve pobune fudbalera pocele su od njega i njegovog prijatelja kokeze…nadam se da terzic nije mlakonja kao dragan dzajic i da ce u pravom smislu voditi klub…zvezdi treba u pravom smislu vodja kluba,koji se nece skrivati iza upravnog odbora,koji ce odluke donositi brzo i koji ne bezi od odgovornosti…nadam se da je terzic sposoban za tako nesto,a ako nije-onda je jos jedna godina izgubljena i jos jedno zamajavanje navijaca…zvezda je odavno na dnu,a zivot ne moze da ceka razne komisije,odbore i podkomisije…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Teks Viler јул 22, 2014 at 07:43

Zvezdane,uvedi red u Zvezdu!Znam da si dasa i sposoban,nedaj na sebe.

Reply
josif јул 22, 2014 at 07:34

Terzicu!Igraci od necega mora da zive!U pravo si da igraci netreba da se bogate u Zvezdi ali svremena na vreme treba da padne neka kinta,valjda je to normalno.Pozz.MKD

Reply
Живојин јул 22, 2014 at 03:22

Лука – немој ти да будеш брука!
Због јавашлука и енормних уговора и бацања пара за безвредне играче наша ЗВЕЗДА сад и јесте ту где је, организационо и финансијски на најнижим гранама.
Ко вређа фудбалере?
Нико!
Ваљда се ред мора знати и обавезе поштовати.
Који човек са потернице? Па шта ако је био? Доказао је суд да није крив и ниси ти судија.
Не помаже се ЗВЕЗДи тако како ти мислиш!

Reply
Zvezda јул 22, 2014 at 21:49

o cemu ti pricas covece,koji Sud i koja njega nevinost.Ti ne vidis koje se igre igraju ovde,Zvezda je moj zivot ali od kad je Terzic dosao onako prepotentno sve mi se smucilo.

Reply
Живојин јул 23, 2014 at 01:04

Је ли то само ти навијаш и само ти волиш ЗВЕЗДУ? Спусти се на земљу лакше ће ти бити и гледај своја посла, јер ништа не можеш променути.
Какве игре? Ето сви у ЗВЕЗДИ који су довели Терзу су будале само си ти нормалан.
Мани се ћорава посла и уживај кад ти је Бог дао. Ништа не знаш као ни ми остали, већ само палиш ватру без пламена!

Reply
Luka јул 22, 2014 at 02:11

Šta je ovo, čime smo zaslužili da ovakvi upravljaju našim klubom? Je li moguće da čovek s poternice vređa naše fudbalere na najprimitivniji način, a da niko ne reaguje? Dokle više brukanje?

Reply

Leave a Comment