Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Никола Калинић прво појачање

Репрезентативац Србије и доскорашњи кошаркаш Радничког из Крагујевца, Никола Калинић, прво је појачaње Црвене звезде.

Калинић и челни људи КК Црвена звезда су се договорили на Копаонику, где се играч налази са репрезентацијом, а ускоро ће потписати и трогодишњи уговор, што је потврдио и његов менаџер Александар Рашковић на твитеру.

Калинић је пре доласка у Крагујевац наступао за Војводину, а каријеру је започео у Спартаку, у родној Суботици.

Повезане вести

27 comments

Red јул 23, 2014 at 13:08

Jel on od Zorana Kalinića sin? Navijao sam za Zorana zvezdaša.

Reply
Nemanja јул 23, 2014 at 12:51

Dobro dosao!!

Reply
Sladajac јул 23, 2014 at 09:40

Kalinic je dobar igrac, nebi njega jedan Ivkovic i Djordjevic pozivali u reprezetaciju ali drugo mene muci, STRANCI, pa jel moraju da budu Ameri, Edo Muric na zalost na meti Partizana, Sotoranski iz Kahe laboral ode u Barsu, Pesic dovodi pleja Slovaka samo mi od drveta ne vidimo sumu. I koj moj placete za ovim Djenka, Admiral sta su to osvojili??? kup…Vratite Cvetkovica i Marinkovica iz MTZ!!!…

Reply
Vopi јул 22, 2014 at 22:48

Jeeb… pa kakvi ste to ljudi. Pa pozelite momku dobrodoslicu. Nikola dobro nam doso i ne obraci paznju na hejtere, igraj maksimalno borbeno kao i uvek pa gde stignemo da stignemo, od mene uvek podrska. Selektori i treneri out. Nemojte molim vas dolaziti ionako se pojavite samo na utakmicama Evrolige i glumite neko ludilo.

Reply
Zvezdas S јул 22, 2014 at 18:34

Po meni ovo nije pojacanje.Cist prosecan igrac.Licno vise bi voleo da igraju nasi mladi igraci iz FMP ,i par mladjih juniora nego ovi limitirani graci najgore OD SVEGA JE STO CE pARTIZAN IMATI ODLICNU MLADU EKIPU.Razigrace Marinkovica a nasi mladi nece dobiti sansu.ocekujem jos par ovakvih limitiranih kosarkasa.Guduric i Cvorovic su igraci za KALINICA,licno nimalo mi se nesvidja ovo pojacanje.Protiv njega kao coveka nemam nista ,ali jednostavno on nije igrac za Zvezdu.Uprava nastavlja sa dovodjenjem novih Lipovija,potpisujem nista od naredne sezone.

Reply
Spartanac јул 22, 2014 at 20:32

E a to je ono kod nasih navijaca……znas,daj mi Cvorovica i Gudurica i daj mi Top 16 evrolige i domace trofeje!!!To je i fudbalski klub upropastilo…..NESMEJU BRE TRENERI DA UBACE DECU,MORA REZULTAT SAD I ODMAH!…Sto nismo smekeri pa da kazemo…..daj Rebic,Tejic,Mitrovic i ti iz FMP-a ,ove sezone ne mora rezultat ,a sledece da probamo!???Kalinic je idealan za drugu trojku….jer Radonjic pravi tim koji je fizicki jak i igra odbranu……decko je idealan za drugu trojku,a prva ce da bude kreativac,poenter!Meni to deluje idealno……Simonovic naravno odlazi,to je sada jasno!Nema bre zemlja para,nemamo za leba…..mi nemamo finansije da naparavimo tim da se ganja po Evroligi!Nemamo,to je realno!Svaka pobeda,buce neki dodatni napor,kreativnost…..tima.

Reply
pera јул 24, 2014 at 22:23

Bravo za komentar umesto da bacimo klince u vatru i uz vrhunskog iskusnog trenera dobijemo tim za duge staze mi ostavljamo prosecnog trenera da igra sezonu sa 5 igraca. Zapamtite megalomani nema para za izvikane igrace ali sigurno za vrhunskog treneran i 12 igraca u razvoju ali mi pripremamo sezonu za zaborav. Novak i Jankovic u tim i Bircevic od iskusnijih igraca.

Reply
Miljan јул 22, 2014 at 17:46

Ja ljudi u ovom trenutku da se nesto pitam znam koje bi igrace pojurio za evroligu, a njih je trojica – Darko Milicic, Martinas Gecevicius i Bobi Braun! I eto nam makar top16 El. A takvi igraci uopste nisu nerealni za nase uslove. Uz Jaku, Djenku, Bobija, Luku, Branka i Nidzu to je vise nego solidan tim

Reply
Spartanac јул 22, 2014 at 20:33

nemamo novac za to.

Reply
d јул 22, 2014 at 17:08

hteli ste covica i radonjica sad gledajte kalinica i slicne njemu…ne bi me cudilo da je sl pojacanje za evroligu neki rasni strelac iz fmp ili mozda nam zamena za nelsona stize iz zeleznika. potpisujem da da opet titulu necemo videti a snimati film o osvojenom kupu

Reply
josif јул 22, 2014 at 15:35

Dobro je da mlad igrac uz to i reprezentativac dodje u Zvezdu ali realno je decko sasvim prosecan igrac koji moze da pomogne jedino u rotaciji i igra prosek 15-20 min.Treba nam plej,nisko krilo sa prosekom od 10-15 poena i jedna petica.Neizgleda mi ovo dobro oko KK,ne oglasava se niko,spekulacija puno a niko da da odgovor,jel budzet manji,ko jos ostaje,ko odlazi,ko dolazi,puno dilema a prilican muk za jedan ozbiljan klub kakvom stremimo.Pozz.MKD

Reply
Stefan DM јул 22, 2014 at 14:51

Kalinić je dobar za odbranu i kao igrač za rotaciju bi mogao da bude koristan dosta, ali tek treba da dođe još jedno krilo za pvu petorku sa dobrim šutom, jer nam odlaze oba krila, gde smo pritom i bili najtanji u timu…

Reply
cz јул 22, 2014 at 14:07

Odbrana jaca strana,ne cudi me da je Radonjic takvog doveo,logicno da je bitna ali balans mora postojati izmedju odbrane i napada mi to kao da ove sezone nismo imali,uvijek nesto nedostaje i to najcesce u napadu.Pojacanje je ok,vidjecemo ga ima vremena.Ali kao sto i vecina misli nama treba jedan strasan plej jer nam je dosta organizacije ove sezone trebalo,treba nam i trener po meni je to trebalo da bude najvece pojacanje jer smatram da je kosarka sport gdje se uticaj,odluke i rad trenera najvise vide medjutim mi to nismo vidjeli,jos je covjek i plasljiv i nije za velike stvari,ali opet ne pitamo se.Definitivno nemamo igraca ubicu u napadu,onog koji donosi razliku.

Reply
ognjen јул 22, 2014 at 12:35

nikola dobrodosao sve najbolje u crveno belom dresu

Reply
Majstor јул 22, 2014 at 10:40

Ne znam za vas ali meni je zivotna zelja viditi nekog Litvanca trojkasa u Zvezdi,oni trojke ne promasuju 🙂

Reply
milenko јул 22, 2014 at 09:20

Ovi smradovi iz kg nas mrze, kazu da smo im oteli igrača.Kazu postao reprezentativac u radnickom , a on bio u Vojvodini reprezentativac. A kad su grobarima davali najboljeg (Milosavljevic, Cakarevic …) svake godine onda su cutali. To sve Muta vuce konce.
Srecno Nikola i sa tobom da dodju trofeji.

Reply
Mikac јул 22, 2014 at 08:34

Zvezdi treba jedan snazan i okretan centar koji ce biti dominantan u reketu. Marjanovic nije resenje za prvog centra jer nije tog tipa a Katic ako ostane je dobar ali on po meni nikad nije bio klasican centar nego to igra iznudjeno jer nema boljeg resenja. Sa tom visinom ne moze da dominira reketom kada se sudarimo sa nekom ozbiljnom evroligaskom ekipom. Naravno sem centra koji je po meni jedno od dva goruca pitanja hitno nam treba jedan pravi pley i to brz kao munja i sposoban da na svakom mecu pokrene i razradi ekipu i ako treba sam povuce sa 20 tak poena minimum. Ostale pozicije mozemo da pokrijemo i iz nasih redova sa jos par mladjih talentovanih momaka.

Reply
Lekso јул 22, 2014 at 11:46

Samo Da je brz kao munja i da je sposoban da razradi ekipu, i samo minumum od 20 poena? Ma daj, možemo mi i boljeg naći.

Reply
Luka јул 22, 2014 at 12:05

Ha ha, dobar si, Lekso, ove uslove teško bi ispunili i Toni Parker i Bo Mekejleb… Nego, šalu na stranu, Mikac je blizu istine. Marjanović protiv ozbiljnih ekipa može da igra svega petnaestak minuta i neophodno je dovesti jednu žestoku peticu. O pleju ne vredi ni trošiti reči, kiks iz prethodne sezone sa rosterom bez klasičnog plejmejkera ne sme da se ponovi. Lično bih voleo da i Dženkins ode i napravi mesto još jednom strancu, jer nama su potrebna pojačanja na svim pozicijama, a domaći igrači nisu za velike domete… nažalost.

Reply
homer јул 22, 2014 at 07:07

odlično !!! sada drugo pojačanje da ode simonović !!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 22, 2014 at 01:22

Odlicno,Borben igrac i sigurno je da ce ga publika bas zbog toga dosta zavoleti.
Slazem se sa dole momcima da nam treba neki pravi Kosgeter tipa kao nekada Gurovic, u skorije vreme je bio Bjelica,kao i Rakocevic.Mozda to bude djenka?
Ali mislim da nam sezona zavisi od pleja.
Kakvog plejmejkera dovedemo takva ce nam i sezona biti..

Reply
Lazaris јул 22, 2014 at 00:43

Voleo bih da imamo jednog majstora košarke koji je u stanju kada ekipi ne ide da pobedi sam,kao što nas je Bogdan Bogdanović praktično sam dobio u finalu.

Reply
Koks zvani Voks јул 22, 2014 at 00:49

Bas to..Prosle sezone nam je,cini mi se falio bas taj “kosgeter“ koji bi odlucio utakmice..Video sam Silba u toj ulozi ali ipak…Nelson nije bio klasican plej,Djenka “bljesne“ pa ga nema..Itd..
“UBICA“ KOJI IMA 20 POENA U RUKAMA!To nama treba..

Reply
ds јул 22, 2014 at 00:23

Citam razne komentare da je prosjek,vidjecemo ne treba jos suditi ali svakako za El trebace nam neka dobra pojacanja,imamo tesku grupu i ti klubovi se uveliko pojacavaju u pravom smislu te rijeci,ostanak Radonjica mi opet pred oci donosi jos jednu losu sezonu,iskren da budem,jos promjena Uprave i cinjenica da nam je budzet dosta manji za razliku od prosle sezone a trebalo je da napredujemo.

Reply
madness2233 јул 22, 2014 at 00:15

Dangubic kad bi dosao bilo bi dobro. Gecevicius iz Ritasa nije los,mozda bi njega trebalo probati dovesti-ne mora uvek Amer..uz Kalinica i ovu dvojicu recimo ubaciti 2 3 mlada igraca i dosta.

Reply
Krule јул 22, 2014 at 11:35

Nama bi baš dobro došao Gecevicius …

Reply

Leave a Comment