Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Стигао црвено-бели аутобус

На конференцији за новинаре одржаној данас испред стадиона Маракана, представници компаније Carlsberg Србија и бренда ЛАВ, званично су уручили клупски аутобус фудбалском клубу Црвена звезда, предајући кључеве аутобуса Председнику скупштине ФК ЦЗ, Светозару Мијаиловићу, и играчима првог тима.

 Верни навијачи Црвене Звезде помогли су да њихов омиљени клуб прими ову вредну награду учествујући у наградном такмичењу ЛАВ ИГРА И СТРАСТ.

Имам велику част и задовољство да предам клупски аутобус фудбалском клубу Црвена Звезда. Верујемо да је наша активација ЛАВ ИГРА И СТРАСТ донела много тога доброг, како навијачима, тако и тиму фудбалера Црвена Звезда. Надамо се да ће наш допринос служити као додатни подстицај тиму да расте у будућности и буде још успешнији – рекао је Андреј Беслаћ, Директор продаје компаније Carlsberg Србија.

Председник Скупштине ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић захвалио се компанији „Carlsberg“ на акцији и поклону који ће сигурно поспешити функционисање ФК Црвена звезда у наредном периоду.

– Хвала, пре свега, нашим Звездаима што су пили Лав пиво и слали кодове, захваљујући чему ми сада имамо клупски аутобус који ће у потпуности имати функцију и у првом тиму и у Омладинској школи. Хвала и компанији „Carlsberg“, односно њиховом бренду „Лав“ јер су препознали Црвену звезду као партнера у овом важном пројекту. Надам се да ћемо и у будућности имати још заједничких акција које укључују пиво, фудбал и Црвену звезду.

Након конференције за новинаре, сви гости су имали јединствену прилику да се провозају новим аутобусом Црвене Звезде, заједно са Звездиним првотимцима.

База јединствене наградне игре ЛАВ ИГРА И СТРАСТ, почела је у октобру 2012. године прикупљањем кодова из јединствених отварача ЛАВ лименки, заједно са специјално дизајнираним сајтом, а све то праћено апликацијом за мобилне телефоне. Кроз ове канале сви учесници су могли да остављају своје кодове, мењају их за награде из великог наградног фонда, као и да добијају информације о интересантним темама из света фудбала. Кроз такмичење је прикупљено више од 500 000 кодова, а најоданији такмичари освојили су вредне награде.

Повезане вести

Leave a Comment