Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаТрансфери

Кук поново у Звезди?

Американац Омар Кук могао би да се врати у Црвену звезду након шест сезона. Тамнопути плеј који је у Звездином дресу пружао сјајне партије наводно је у преговорима са челницима нашег клуба.

Ипак, за сада није познато да ли је Кук понуђен нашем клубу од стране агента, или су представници Црвене звезде контактирали њега. Чињеница је да би Омар могао да буде интересантан стручном штабу обзиром да је реч о квалитетном плејмејкеру са дугогодишњим евролигашким искуством, који је, за разлику од Нелсона, прави плеј са великим бројем асистенција по утакмици, чак двоструко више од Нелсона.

Према појединим информацијама, управо таквог плејмејкера Дејан Радоњић жели у тиму наредне сезоне.

Повезане вести

15 comments

jagodina navija za zvezdu! јул 24, 2014 at 17:19

Radonjic danas izjavio da je Kuk dezinformacija.ispostavilo se tacno ono sto sam rekao.

Reply
CHl јул 23, 2014 at 14:22

Kukala nam majka… A voleo bi da Dejo negde pročita bar jedn uspešan napad na zonu protivnika. Kada bi to jednom uspeli sledeće sezone ja bi se osećao kao da smo titulu uzeli!

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 23, 2014 at 14:22

koliko sam ja cuo za omara kuka, da nam je ponudjen ali da imamo u planu da dovedemo Morisa ili Rocestija…

Reply
Dača јул 23, 2014 at 13:29

U analizi ovaj Dragan kaže kako je Kuk za razliku od Nelsona pravi plej…on jeste plej,ali daleko od toga da je pravi…uostalom, da je toliki kvalitet PAO bi njega uzeo, a ne Nelsona!!!

Reply
homer јул 23, 2014 at 14:34

PAO nije uzeo Nelsona za pleja….

Reply
Dača јул 24, 2014 at 08:16

A da ga nisu mozda uzeli za beka šutera ili krilo? U prvom planu im je bio Kalates kao organizator igre, ali kada do tog dogovora nije došlo, uzeli su Nelsona…

Reply
Predrag јул 23, 2014 at 13:25

Ne…ali ako ga oće DR :mrgreen:

Reply
Daca јул 23, 2014 at 13:25

:facepalm:
Uzas, uzas….torpedovalo ga groblje protiv nas, torpedovalo ga groblje dok je bio u Armaniju, torpodovali ga mi prosle sezone…on ima ulaz identican Djenki-katastrofalan! Prodor u levo, i polaganje levom rukom na amaterskom nivou…A ako cemo ga dovoditi samo zbog asistencija, to komotno moze i nasa mladjarija tipa Rebic…

Reply
otpisani101 јул 23, 2014 at 13:11

niti je omar kuk ono sto je nekad bio,niti ce pojacati narocito ekipu…realno sa tunjavim radonjicem i ono sto je znao,brzo ce zaboraviti jer zvezda igra sporu i dosadnu kosarku sa dosadnim trenerom gde bi i lebron dzejms postao izgubljen za kosarku…covic je imao prosle i preprosle sezone duplo veci budzet,omiljenog radonjica i nismo osvijili za dve godine ni jednu jedinu titulu…sad je budzet mnogo manji i umesto nekog mladog i talentovanog pleja,opet ce mo gledati kosarkase na zalasku karijere…radonjic je najduze trener zvezde u zadnjih 20 godina,a niko ne zna zasto i niko ne vidi kvalitete sem naravno covica,koji se inati sa svojim navijacima…bojim se da ce radonjic na pocetku sezone nanizati nekoliko poraza,pa ce ga covic pod pritiskom navijaca morati da smeni…ali po pravilu opet trener novi nije prosao pripreme i opet se vrtimo u krug…radonjic napolje,a ako ovako nastavi bogami ce i covic,koji sa najvecim budzetom i 2 godine u ulozi favorita nije osvojio ni jednu titulu,pa makar i ovu u srbiji koja se osvaja za statistiku…

Reply
Sladajac јул 23, 2014 at 13:09

Od sto stvari u dzaku oni uhvatili ku..c!!!…

Reply
Luka јул 23, 2014 at 13:05

Kuk više nije igrač za velike domete, i to je dobro poznato. Odigraće on solidno na iskustvo, i može da bude rešenje za ABA i srpsku ligu (iako sigurno ni na njega neće moći da se računa da rešava odlučujuće mečeve), ali za Evroligu, tj. kakvu takvu nadu za top16 nam definitivno treba bolji plej. Pretpostavljam da za boljeg para nemamo…

Reply
Zvezdas S јул 23, 2014 at 13:05

Bravo za upravo ,ajjmo jos da zadrzimo Lipovija ,Radonjica smo zadrzali .Mladi igraci treba da uce i gledaju kako igraju istroseni igraci.Nek Partizan razigrava mlade igrace ,mi ce mo osvajati itule sa penzionerima i limitiranim igracima.

Reply
Koks zvani Voks јул 23, 2014 at 12:31

Не,не и не..Човек има 32 године,у паду му је каријера..Играчки квалитет?!Па осредње..Ако дође играће се “кркљуш“ и ове сезоне и бацаће се цигле..
Сво поштовање за њега,нисам заборавио шта је урадио за нас,али не.
Треба нам плеј “скорер“ који има 15-ак поена у рукама и минумум 5 асистениција по мечу..Кук можда и јесте био такав пре 5,6 сезона,али сада ни близу.

Reply
Filip јул 23, 2014 at 12:30

Bio bih izuzetno zadovoljan angazovanjem Kuka jer spada u red pravih plejmejkera koji razigravaju ekipu a to nam je izuzetno potrebno, možda razmisliti o Dangubiću i Edi Muriću koji bi mogli da napreduju. 😀

Reply
NemanjaSRB јул 23, 2014 at 12:43

Edo Muric ako dolazi u Srb icice kod komsija to je odavno poznaato. E a sto se tice Kuka nije to vise onaj igrac kakav je bio kod nas, ipa imaju bolja resenja od njega na poziciji 1.
On sada nije zanas.

Reply

Leave a Comment