Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Планић и званично Звездин, уговор на три године

Богдан Планић (1992.) дојучерашњи првотимац ОФК Београда нови је фудбалер Црвене Звезде.

Талентовани дефанзивац потписао је у среду, 23. јула, уговор на три године са шампионом Србије. Планић ће тако додатно ојачати последњу линију нашег тима и сигурно бити од велике користи тренеру Лалатовићу.

Некадашањи фудбалер Јединства, Жаркова, Слободе и Златибора прикључиће се новим клупским друговима већ у четвртак и одрадити први тренинг.

Повезане вести

7 comments

marko јул 24, 2014 at 17:42

Bosancic navija za Zvezdu i decko je to sto puta rekao nemozemo mi navijaci c zvezde da odlucujemo koga ce uprava dovesti Bosanica treba da potpise za Zvezdu jer je dosta dobar igrac i nama takav igrac u brobi za titu;lu treba zato svsto drzimpalceve da Boske potpise a kasnije zvezda moze na njemumu da zaradi lepe pare

Reply
MILAN KG јул 24, 2014 at 17:34

neco-peco,
Kko im nije smetao Prlainovic,Katic,Gurovic,Divac… ?

Reply
Nemanja јул 24, 2014 at 14:56

Dobro dosao!!

Reply
Suba Czv јул 24, 2014 at 12:35

Pa kad bolje razmislim… upravu ste! Urednici ovog sajta, NAPRAVITE NOVU ANKETU U VEZI SA DOLASKOM BOSANČIĆA! Ne pikajući zvanični sajt koji postoji pro forme, ovaj sajt i onaj što vode “Mr. Red star…“ su ipak najbolji i najpoznatiji, sa provjerenom informacijom da ih i dosta igrača čita radi komentara! Dakle, mičite više ovu anketu o golmanima jer je već neko vrijeme potpuno nepotrebna, i napravite novu da i “zvanično“ riješimo ovu dilemu! Koja, doduše, nije nikad ni postojala ali šta ćemo kad nekolicine na šipki uživa da mudruje o glupostima i misli da je iznad Zvezde…

Reply
boki јул 24, 2014 at 10:05

Ajmo koliko vas je za Bosancica

Reply
СССС јул 23, 2014 at 23:42

У потпуности се слазем с тобом у вези сајта… кад год пишу о играчима нема објективности већ све субјективно, не личе уопште на озбиљан сајт и екипу…

Reply
neco-peco јул 23, 2014 at 22:36

ja nisam za prelazak igraca partizana u zvezdu al ovo uopste nije tako i ne mogu da shvatim da neki navijaci imaju toliku ulogu da oni brane neki transfer! Pa mi hocemo titulu, dal oni razumiju to!??
Ovi isti bojkotuju aba ligu….
Nije dobro da za jedan tako veliki klub tako veliku ulogu ima par navijaca! Vecina koju znam i sa kojom sam komunicirao nema nista protiv toga da Bosancic potpise!
I opet moram da primjetim da je ovaj sajt sve gori i gori i da bi bilo dobro da je neko postavio tekst u vezi Bosancica i dilema i delija pa i mozda neku anketu!

Reply

Leave a Comment