Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Сезонске карте у продаји

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све своје чланове да ће продаја сезонских карата за нову сезону 2014/15, почети у четвртак 24. јула. Сви заинтересовани Звездаши имаће могућност да изаберу једну од три специјализоване категорије сезонских улазница. У понуди се налазе стандардна, породична и доживотна годишња карта.

Као и претходних година сезонске карте важиће за све мечеве националног првенства као и за пријатељске сусрете у којима наш клуб наступа као домаћин. Једина новина јесте та да ће сви будући власници доживотних карата имати могућност да поред домаћих такмичења на Маракани прате и све међународне наступе црвено-­белих без обзира да ли се ради о Лиги шампиона или Лиги Европе.

Такође, у односу на прошлу сезону уведене су три новине, односно погодности за власнике сезонских улазница. Цене ће бити ниже у односу на сезону 2013/14, породичне карте се могу купити и за западну трибину, и као што је већ наведено, уводи се нова категорија, доживотна улазница. За породичне улазнице које су намењене родитељима са децом биће одређени посебни сектори на источној и западној трибини, са појачаним мерама обезбеђења.

Оно што остаје исто, јесте да ће право првенства куповине карата имати власници сезонских карата из претходне године (2013/14). Важно! Чланови који желе да купе карте по бенефицираним ценама морају вратити прошлогодишњу сезонску карту. Уколико то не учине, плаћају пуну цену.

Осим куповине по бенефицираним ценама, власници прошлогодишњих сезонских карата ће једини имати право на куповину нових сезонских улазница у периоду од 24. јула до 1. августа.

Од наведеног датума (1. августа) на куповину сезонске карте, поред власника старих сезонских карата, имају право и сви чланови са уредно плаћеном чланарином. Продаја сезонских карата траје до 31. 08. 2014. године.

Обнова сезонских карата вршиће се искључиво у просторијама клуба, односно у Сервису за чланство, који се налази у канцеларијама на западној трибини Маракане. За разлику од обнове, регуларна продаја вршиће се такође у просторијама клуба, али и у Red Star shop-ovima који се налазе на стадиону и у Улици Краља Милана 23. Сезонску карту биће могуће купити и путем интернета на адреси www.redstarshop.rs.

Обновом, односно куповином сезонских карата, стичу се услови за додатне повољности. Поред улаза на утакмице Црвене звезде које изабраници Ненада Лалатовића буду играли на нашем највећем стадиону, власници сезонских карата имају право на учествовање у концепту лојалности који носи назив „ТВОЈА лига“, затим имају право на бесплатан Званични програм утакмице који ће им бити слат у дигиталном, односно електронском формату, као и на бројне попусте и учешће у наградним играма и акцијама које клуб буде организовао.

Као што је већ најављено, од нове сезоне уводи се нова категорија сезонских улазница, под именом доживотна сезонска карта. Реч је о специјалној улазници која важи за све утакмице Црвене звезде на Маракани и има јединствену цену од 1945 евра. Уз купљену доживотну карту, власник има право гледања мечева црвено-­белих са било које трибине, изузимајући ВИП ложе. Карта се обнавља сваке године, без додатног плаћања, уз само један услов, редовног плаћања чланарине клуба.

Додатни бенефити за власнике доживотних карата су:
-­ Специјална улазница
– Сертификат о куповини доживотне карте као доказ о власништву
– „Столице на стадиону“
– Сликање са Председником или Генералним секретаром клуба приликом куповине карте
– Дрес на поклон са потписима играча првог тима сваке године
– Бесплатни званични програм утакмице

Сви бенефити намењени власницима сезонских улазница важе и за све оне који купе доживотну карту.

Цене категоризованих сезонских улазница за сезону 2014/15 су следеће:

Врста карте Цена 2014/15

БЕНЕФИЦИРАНЕ ЦЕНЕ*

Север 1.800 1.300
Исток 3.000 2.500
Породична 1+1 Исток 3.500 3.000
Породична 1+2 Исток 4.000 3.500
Породична 1+3 Исток 4.500 4.000
Запад 4.500 4.000
Породична 1+1 (Запад) 5.000 4.000
Породична 1+2 (Запад) 5.500 5.000
Породична 1+3 (Запад) 6.000 5.500
VIP 1, VIP Галерија 50.000 45.000
Централна ложа 500.000 450.000

*Бенефициране цене се односе на власнике годишњих карата из сезоне 2013/14.

Повезане вести

Leave a Comment