Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Делијама треће место на свету по кореографији

Познати “You tube“ канал “Ultras World“ направио је листу најбољих кореографија на фудбалским стадионима широм планете за сезону 2013/14, а дело навијача Црвене звезде оцењено је као треће на свету у минулој сезони.

mqdefaultЛиста је састављена на основу гласова ултраса широм света, а навијачи београдских црвено-белих још једном су доказали колико су цењени у свету најватренијих пласманом на треће место у овом избору. Да је навијачка прича нешто потпуно друго у односу на снагу фудбалских клубова говори и чињеница да међу првих десет најбољих по кореографијама нема екипа које смо навикли да гледамо из године у годину у самим завршницама најквалитетнијих европских и јужноамеричких клупских такмичења.

Ако је већ Звезда много далеко од врха светског фудбала у овом тренутку, нису и њени верни навијачи, који су годинама међу најцењенијима на свету у ултрас круговима. Ево и листе топ 10 клубова који су по “Ultras World-u“ имали најбоље кореографије претходне сезоне:

1. Динамо Букурешт (Румунија)

2. Раџа Казабланка (Мароко)

3. Црвена звезда (Србија)

4. Копенхаген (Данска)

5. Легија Варшава (Пољска)

6. Олимпијакос (Грчка)

7. Панатинаикос (Грчка)

8. Миљонариос (Колумбија)

9. Ал Ахли (Египат)

10. Фортуна Дизелдорф (Немачка)

Повезане вести

6 comments

Zvezdaa ooo ♥ јул 26, 2014 at 15:22

Гробари да вас сад чујемо??

Reply
Delije Sever јул 25, 2014 at 00:30

P.F.C Putujuci Fudbalski Cirkus.
xD

Reply
LeMi јул 24, 2014 at 21:57

БруталноРеалан,

Brate sto je najcrnje oni ne mrze ni Partizan, oni nemaju veze sa fudbalom oni su tamo zbog fejsbuka.
A kad smo vec kod navijaca nesvidjami se iskreno nase navijanje na kosarci bojkotujemo ABA ligu ( OK, ali sam protiv toga) dodje super liga Srbije samo protiv Partizana ima vise od 5500 nasih navijaca, za evropske utakmice nemam rijeci ODLICNO, ali za ABA i nasu domacu ligu moze dosta bolje

Reply
Denis јул 24, 2014 at 21:27

Nije mi jasno da ovde nema Borusije D. prave ekstra koreografije. Fino je sto smo u vrhu, priznanje za nase navijace, ali treba biti realan pa priznati da nam navijanje opada iz godine u godinu, sve vise uspavanki i skandiranja nebitnim likovima, ali ajde bar koreografije pravimo ekstra.

Reply
БруталноРеалан јул 24, 2014 at 16:34

Супер је на око све то, све стоји. Ал’ треба бити поштен, квантитет нам је однео квалитет. Много сам утакмица испратио од средње па на ‘вамо, то му дође од неке ’07/’08 и велика је разлика до сад. Ови нови клинци немају ту жестину, више мрзе Партизан него што истински воле Звезду. Надам се да грешим.
Не знам, истина је да су људи увек сентиментални на прошла времена, ал’ недостаје ми оно зезање на пола трибине кад је Аида грмела к’о никад, па еври го’ после ког не знаш ‘де бијеш пола сата ал’ буквално. Да не причам о Пиониру тек, јбт причам к’о да ми је чет’ри банке, беж’ доста је. Поздрав браћи.

Reply
Кокс звани Вокс јул 24, 2014 at 12:55

“Нико Звездо нема то што имаш ти,стадион и навијаче као што смо ми“!

Reply

Leave a Comment