Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић демантовао долазак Кука

Претходних дана се много говорило о могућем повратку у Звезду једног од најбољих странаца који су икада играли за клуб са Малог Калемегдана, плејмејкера Омара Кука. Међутим све шпекулације о томе прекинуо је тренер црвено-белих Дејан Радоњић, који је демантовао да је заинтересован за црногорског репрезентативца.

– Вест да Кук долази у Звезду је дезинформација. Ми за сада још нисмо пронашли играча кога бисмо довели на позицију плејмејкера. Још тражимо решење – изјавио је Радоњић за дневни лист Спорт, преноси Телеграф.

После одласка Демаркуса Нелсона у Панатинаикос, Звезда настоји да ангажује појачање на позицији плејмејкера, а клуб је у контакту са великим бројем проверених играча који су дуги низ година наступали у Европи, али и са кошаркашима  са америчког континента. У сваком случају навијачима остаје да нагађају ко ће бити Нелсонов наследник на месту организатора игре, а обзиром да ће Звезда наступати у најелитнијем европском клупском такмичењу у следећој сезони очекује се да и појачање на тако осетљивом месту у тиму буде у складу са реномеом једног евролигаша.

 

Повезане вести

6 comments

Djole-Jagodina јул 25, 2014 at 10:16

Ma nama se i sa njim i bez njega KUKA dok god je Radonja kamen mudrosti tu!!!!

Reply
Galis јул 24, 2014 at 22:15

Jos si tu? Uh….

Reply
Luka јул 24, 2014 at 20:30

Kad pogledam bolje, nama na pleju i petici, a i ne samo tu, trebaju ubice od igrača da bismo imali koliko toliko pristojan roster. Još sa Radonjićem na klupi, mislim da je top16 pusti san. Nadam se samo da se nećemo brukati skroz nego bar biti u stanju da jurimo trofej u ABA ligi.

Reply
RS јул 24, 2014 at 20:19

plej stranac koji ce biti ubjedljivo najbolji i najplaceniji igrac, rebic, dzenkins, lazic, blazic, GECEVICIUS, kalinic, tejic, mitrovic, BIRCEVIC, marjanovic, i centar na koga isto ne treba stediti novac jer ovih 10 igraca ne bi trebalo da kostaju puno…Tim za top 16 i sve domace trofeje

Reply
Villa јул 25, 2014 at 15:11

Zaboravio si Lebrona da stavis i on verovatno ne bi puno kostao. Ne kupuju se sezonske, karte su vecito skupe i ne kupuju se, a hocete skupu ekipu, ne ide.

Reply
pera јул 26, 2014 at 14:52

Ako bude pameti u klubu dovesce pleja, Bircevica i aktivirati sve ove klince iz podmladka i FMP. Ova se sezona mora iskoristiti za napredak i igraca i tima. Trojka Guduric, Kalinic i Cvorovic. Cetvorka Tejic, Mitrovic i Jankovic to je najbitnije za Zvezdu.

Reply

Leave a Comment