Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Босанчић коначно црвено-бели! Прикључио му се и Аврамовски!

Сага око преласка Милоша Босанчића у Црвену звезду је успешно окончана потписивањем двогодишњег уговора! Босанчићу се придружио и Даниел Аврамовски, који ће парафирати трогодишњи уговор.

Дуго се чекало, сваки дан нови обрт, на крају Милош Босанчић је постао нови фудбалер Црвене звезде, са или без договора са навијачима. У анкети на МЦЗ, навијачи су били јасни да желе Босанчића. Славиша Кокеза је потврдио трансфер и рекао да очекује да се Босанчић већ у току дана прикључи екипи у Словенији. Босанчић је раскинуо уговор у Јужној Кореји зарад преласка на Маракану. Потписао је уговор на две године.

avramovskiУз Милоша Босанчића, потписао је и македонски вундеркинд, деветнаестогодишњи Даниел Аврамовски. Аврамовски ће потписати трогодишњи уговор, а као и Босанчић и раније се доводио у везу са Црвеном звездом. Аврамовски је описан као „класична, модерна десетка“ и долази из Работничког. Суперталентовани Македонац је провео једно време и у кампу енглеског гиганта Ливерпула, који је пратио његове партије.

Ненад Лалатовић је добио играче на позицијама које је захтевао, а Босанчић и Аврамовски су седмо и осмо појачање у овом прелазном року.

Милоше, Даниеле добродошли!

Повезане вести

22 comments

Bob јул 28, 2014 at 21:56

dejca,

Ne razumeš. Nisam glasao protiv njegovog dolaska zbog epizode u partizanu, već zbog toga što je usijana glava, a obzirom na finansijsku situaciju u klubu, nismo morali da ga angažujemo, već da priključujemo našu decu iz omladinskog pogona. Njegov dolazak je nečiji interes.

Reply
MILAN KG јул 27, 2014 at 01:15

kobr90, Igraju menddzer i misle da je nekom igracu da raste cena i da napreduje kao u toj igrici a realnos je drugacija.

Reply
kobr90 јул 26, 2014 at 18:29

ja najvise od svega volim kad nam dodje neko nepoznat poput ovog makedonca ili nekog stranca i onda nasi strucnjaci ubiju komentarima kako smo bombu doveli kako cemo za njega da zgrnemo milione i td…saberite se malo,za malog niko nije ni cuo do juce danas ga velicate…..a bosancicu zelim sve najbolje!

Reply
Luka јул 26, 2014 at 17:37

Meni lično ne smeta što je Bosančić grobarčina – ni prvi ni poslednji, videćete u derbiju kako će da gine da bi se dokazao. Dakle, ne brinem se za to hoće li dati maksimum, samo se nadam da ima potreban kvalitet jer ga nisam gledao.

Reply
Denis јул 26, 2014 at 22:26

Otkuda vam samo to da je grobarciba, kada je decko zvezdas, ako je bio u partizanu n znaci da je njihov

Reply
Goran137 јул 27, 2014 at 05:40

Ma da pokazao je kolika je grobarcina tako sto je imao velike probleme od strane grobara jer je dok je igrao za Partizan govorio da je Zvezdas do koske,a za vreme derbija dok je bio na klupi Partizana pevao je pesme koje su se u tom momentu pevale na Severu ha,ha…Mali je poceo kao klinac da igra u Zvezdi kod Tome Milicevica ali je neko tada rekao da nema mesta u Zvezdi i dete od 10 godina predje u Partizan,on tada nije ni mogao sam da donosi odluke…2012 godine isto za b92 je dao intervju a naslov je glasio „Zvezdo ljubavi uzmi titulu“ http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=13&nav_id=590627 evo sada se vidi ko mu je u srcu Zvezda ili oni levi preko brda 🙂

Reply
Damjan Martinovic јул 26, 2014 at 17:15

Izuzetno mi je drago sto dolazi Zvezdas,a pre svega jedan dobar igrac koji na sve to zeli da da celog sebe u Zvezdi.O Avramovskom ne znam nista,pa da ne prejudiciram.Ipak,hteo sam da kazem da mi je sve ovo vreme izuzetno zao kako se Zvezda ponela prema Luki Milunovicu,a pri tom je i sebi ucinila magarecu uslugu zbog koje ce se,sva je prilika,grdno kajati.Mislim da je Luka odlican igrac,jos uvek mlad,moze da napreduje,profesionalac,posten momak koji nas nije tuzio kada su svi to radili,za sve vreme boravka cutao i trenirao,igrao na poziciji koja mu nije primarna i otisao bez ikakvih problema,veliki Zvezdas i igrac koji igra na pozicijama koje su Zvezdi trenutno kriticne – levo krilo i napadac.Mislim da bi sa njim imali sve sto nam treba trenutno,jer ne vidim razlog za neka druga mesta da se pojacavamo.Ne znam kakva su ova dva Djordjevica,to cemo tek videti,ali nadam se da su sasvim ok kao izmene.Zao mi je sto Zvezda po svaku cenu voli da promeni igraca,voli da dovede po svaku cenu nekog novog da bi se rec „pojacanje“ non stop vrtelo u javnosti i medju navijacima.Da je ostao najmanje placeni i najposveceniji igrac Mikic koji je desni bek i po potrebi stoper ne bismo se patili da dovodimo igrace koji su slabi,skupi i nezahvalni.Volimo lako da se odreknemo nekih igraca iz ne znam kojih razloga.I da me neko ne shvati pogresno,nisam ja pao sa stolice od fasciniranosti igrackim kvalitetima Milunovica i Mikica,ali sam samo realan i znam da nemamo mogucnosti da dovodimo vrhunske fudbalere.I jos jedna stvar,ko je i malo stariji,da se seca samo 90-ih,a kamoli ranije,znao bi da je najbolje iz zemlje prvo dolazilo u Zvezdu i Partizan,pa tek onda napolje,a sad je odavno trend da se iz raznih malih klubova odlazi u inostranstvo i toga treba biti svestan!Pozdrav i puno srece za sampione i mog omiljenog stopera u Zvezdi prethodne decenije – Nenada Lalatovica! 🙂

Reply
Milun_16 јул 26, 2014 at 20:22

Slazem se sve vezano za Luku Milunovica…Mozda najtalentovaniji def igrac u Srbiji a i dalje

Reply
ds јул 26, 2014 at 16:31

To bi bilo to,mene jedino sto brine je malo napad,ne znam jos mogucnosti Rakica i Despotovica ni da li ce Lalatovic igrati sa jednim spicem,sve mi se cini da hoce,u tom slucaju nam ne treba niko ali meni to nije pouzdano koliko Dauda i Mrdja,medjutim pripreme su jedno prvenstvo drugo,pa vidjecemo tu je i Jovic od kojeg ne mozemo odma ocekivati cudo jer je mlad,ali minutazu svakako treba imati i sigurno ce se kod njega vidjeti veliki napredak iz utakmice u utakmicu.Krila,jedino znam Gavrica i Lazovica nez imal jos neko? Mozda bi nam tu trebao jos jedan igrac,jos ako Lazovic ode..

Reply
moka slavnic јул 26, 2014 at 16:24

Jos jedan dokaz da postajemo deponija ovih preko brda.Krneta,Nenadic,Jokic,Jovic,sada Bosancic,…Sramota!

Reply
Goran137 јул 27, 2014 at 05:49

O cemu pricas ti Jovic nikada nije igrao za Partizan i poceo je u mladjim kategorijama Zvezde…Bosancic je takodje poceo u mladjim kategorijama Zvezde…Nenadic,Krneta i Jokic nisu odigrali nijednu utakmicu kao seniori za Partizan…Vise su oni pokupili igraca koji su igrali za nas seniorski tim Kleo,Stojkovic,Kljajic u zadnje vreme…A zele da dovedu Oumarua i jos neke koji su pre igrali za Zvezdu…A tek pre koliko seniora je igralo za Zvezdu pa su ih oni kupili: Puaca,Joksimovic,Milojevic,Djurovski,Babic,Jocic,Rudinski,Drenovac,Petrovic,Beleslin,Jezerkic,Ciric,Jovanovic…Pa juniori Zvezda pa Partizan posle: Krajcinovic,Stavric,Marjanovic,Puaca,Cermelj,Adamovic,Lazetic,Gavrancic,Kljajic,Jankovic,Stojanovic,Matic,Pjevic,Cakic,Mitrovic,Savic,Milosevic,Aleksic,Trickovic…Pa treneri Cosic,Tomasevic…Nakupili su oni Zvezdinih igraca za dobra 3-4 tima da se naprave 🙂

Reply
josif јул 26, 2014 at 15:34

Samo da ovo ne znaci da odlazi Milijas!U Avramovskom je Zvezda dobila igraca koji cese isplatiti visestruko,samo da dobije sansu i adekvaran tretman,ako ga salju na pozajmicama upropasticega i bice jos jedna promasena investicija.Pozz.MKD

Reply
ds јул 26, 2014 at 18:19

Upravo tako,cini mi se kao dobar igrac i sada u timu imamo dosta mladih igraca,radom sa njima i pruzenom podrskom Lalatovicu nadam se najboljem i ne samo to,ne smijemo dozvoliti da bilo ko od njih ode ili nas tuzi,za plate se snaci moramo, nadam se da ce i to krenuti na bolje ali kao sto kazes svi oni ce nam se visestruko isplatiti i ublazicemo ovaj ogroman dug,da bi se to desilo politika u klubu se mora promjeniti i nadam se da ce to sa Terzicem i biti ali…vidjecemo sve.

Reply
MILAN KG јул 26, 2014 at 15:22

Ocekujem jos pojacanja samo napred!!!!!!!!!!

Reply
Vladimir јул 26, 2014 at 13:59

Dobrodosli!

Reply
Vopi јул 26, 2014 at 12:59

E pa momci neka vam je sa srecom i nama sa vama. Sve sto zelimo je srce na teren pa kako bude a siguran sam bice dobro.

Reply
dobro dosli јул 26, 2014 at 12:07

dobro dosli

Reply
homer јул 26, 2014 at 11:36

tako i treba da bude,i sada a i sa svima koji će dolaziti u zvezdu !!! jer ZVEZDA JE ŽIVOT SVE OSTALO SU SITNICE , zar ne Delije ?

Reply
Bob јул 26, 2014 at 11:14

Protivio sam se dolasku Bosančića, glasao protiv njegovog angažovanja, ali je došao u klub. OK, nema veze. Biće mi drago ako me demantuje i ako bude bitan šraf u odbrani titule. Za Avramovskog sam čuo, kažu da je sjajan i nadam se da će eksplodirati (u igračkom smislu, naravno 😛 ) u Zvezdi. Srećno!

Reply
dejca јул 26, 2014 at 13:23

Ne razumem one koji su protiv njega… Decko je zvezdas od malena, a igrao prekoputa pa sta!! Bolje to nego da nam igra neko ko je u dusi glodar do koske!!

Reply
dejo јул 26, 2014 at 10:39

Napred!!! 😀

Reply
Nemanja јул 26, 2014 at 10:25

Dobro dosli!!

Reply

Leave a Comment