Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Стрељаштво, Првенство Србије: Титуле Звезди и Зорани Аруновић

Стрељачки клуб Црвена звезда одбранио је титулу малокалибарским пиштољем на шампионату Србије у Новом Саду, а до злата је стигла и најбоља спортисткиња црвено-белих, Зорана Аруновић, која је тријумфовала у појединачном такмичењу.

Црвено-беле су до нове титуле првака Србије стигле испред екипе Смедерева, док је трећи био Земун Центар. Била је то укупно 16. титула Звезде МК пиштољем у историји клуба, а шеста у последњих седам година. Пехар су освојиле Зорана Аруновић, Јасна Шекарић и Бојана Ињац.

Резултати, МК пиштољ 30 плус 30 метака, сениорке

1. Црвена звезда  1.686

2. Смедерево              1.646

3. Земун Центар       1.588

У индивидуалном такмичењу малокалибарским оружјем титулу шампиона Србије освојила је најбоља такмичарка Црвене звезде, Зорана Аруновић, која је у дуелу за златно одличје савладала клупску другарицу, легенду српског стрељаштва и најбољу спортисткињу Звезде у минулом веку, Јасну Шекарић, са 8:4 у поенима у финалној серији. Јасна је прошле године била најбоља у индивидуалном такмичењу док је Зорани ово четврта титула у последњих пет година, јер је претходно била шампионка три пута у низу 2010, 2011. и 2012. године. Иначе, Аруновићева је била најбоља и у полуфиналу и у квалификационом делу такмичења и још једном потврдила одличну форму у којој се налази већ дуже време.

Резултати такмичења сениорки МК пиштољем, 25 метара (30 метака прецизна плус 30 брза паљба)

Меч за титулу првака Србије: Зорана Аруновић (Црвена звезда) – Јасна Шекарић (Црвена звезда) 8:4 у поенима у серијама. Полуфинале: Аруновић 17 унутрашњих центара, Шекарић 17 … Квалификације: 1. Аруновић 580 (287 прецизна плус 293 брза паљба), 3. Шекарић 573 (289 + 284)…

Повезане вести

Leave a Comment