Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Петковић – Бићемо спремни за Раднички

Фудбалери Црвене звезде су у суботу поподне добили заслужен одмор од шефа струке Ненада Лалатовића.

После одрађеног јутарњег тренинга у теретани, Милијаш и другови су читаво поподне имали право да одмарају односно прошетају и не мисле на фудбал и напорне припреме.

Црвено-беле до краја припрема очекују мечеви са НК Кршко (28.7. у Кршком) и Хановером (29.7. у Птују) на којима ће Лалатовић једнаку шансу дати и резервистима и првотимцима. Дан после ремија са Вашашем Марко Петковић сумира утиске.
– Чињеница је да смо одиграли меч са Мађарима далеко испод својих могућности и испод нивоа који је до сада био на овим припремама. Чули смо све замерке од шефа Лалатовића и добро знамо шта треба исправити. Лош дан је нормалан и треба да се деси, најважније је првенство. Већ сада могу да гарантујем да ћемо бити максимално спремни за утакмицу са Радничким, 9. августа на Маракани – каже Петковић.

Искусни десни бек истиче да тог дана очекује и пуне трибине.
– Звезда је необјашњиви магнет за своје Звездаше. Очекујем одличну посету и велику подршку јер крећемо у одбрану титуле. Мислим да ћемо навијачима показати да ће ова сезона бити у знаку црвено-белог и да ће се посета из меча у меч подизати захваљујући нашим победама и добрим играма.

Петковић истиче да се екипа полако комплетира и да ће сваки новајлија бити прихваћен „раширених руку“.

– Планић се већ уклопио. Има и гол на дебију, на чему му честитам, мада је могао да прескочи искључење – кроз осмех каже Петковић и додаје – Видим да су Босанчић и Аврамовски такође стигли, и то је добро. Имаћемо јачу конкуренцију на тренингу, самим тим и квалитетнији тим.

Повезане вести

Leave a Comment