Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеТрансфериФудбал

Босанчић: „Испунио сам сан“

Велика гужва направила се у холу хотела „Терме“ у Термама Чатеж, у суботу нешто пре 20 часова.

Сви представници медија који тренутно прате припреме фудбалера Црвене звезде дошли су да поздраве и узму изјаве од нових фудбалера нашег клуба. Успuт су се ту нашли и остали првотимци који су кретали на вечеру, искористивши прилику да се упознају са новим клупским друговима.

Милош Босанчић и Данијел Аврамовски нашли су се пред камерама и фото апаратима.
– Већ сам рекао да сам испунио сан и да ових неколико дана није баш било спавања – почео је Милош Босанчић и додао – очекујем да ћу се у наредном периоду, пре свега, добро спремити и да будем део победничке екипе.

Данијел Аврамовски од старта је рекао да ће се потрудити да што пре савлада српски језик па је и прву изјаву у новом клубу покушао да да са што више српских речи.
– Велико ми је задовољство што сам дошао у Звезду и што ћу за њу играти, пре свега због публике и навијача које Звезда има. Велика ми је част да носим дрес Црвене звезде и надам се да ћу се представити у најбољем светлу.

Босанчића су остали првотимци, пре свих Мијаиловић, дочекали срдачно и уз пуно шале, коментаришући највише његову фризуру.
– Знам да је атмосфера одлична, а и увек је најбоље кад си са нашим људима, боље него у иностранству. Спреман сам на све, па и на добре шале – рекао је Босанчић

Медије је занимало да ли га и даље прати прича о „лудој глави“ и младости.
– Многе ствари су код нас склоне преувеличавању, па тако и то. Овде сам зато што много волим Звезду, желим да помогнем, а уједно ћу и показати људима, односно исправити ту слику о себи. Прошло је доста времена, пет година у иностранству, сад је ту и породица, и мислим да сам се доста „смирио“.

Босанчић је кратко прокоментарисао и приче о навијачим симпатијама или несимпатијама.
– Драго ми је што је на крају све легло на своје и не мислим да ће бити неких проблема. Играћу без притиска и сигуран сам да ћу играма одушевити све Звездаше.

Данијел Аврамовски прокоментарисао је и интересовање Звезде од пре три године.
– Јесте, Звезда се интересовала тада кад је тренер био Роберт Просинечки, али једноставно се нисмо договорили. На сву срећу, сада сам ту.

Милош Босанчић упитан је и колико познаје актуелну екипу.
– Пратио сам из Кореје, мада је временска разлика велика, а и сада сам, последњих неколико дана, гледао шта се дешава. Знам да има квалитетних играча и, наравно, требаће ми времена да се уклопим и упознам боље екипу. Ипак, зна се да је Звезда увек имала добре играче.

Повезане вести

2 comments

realno јул 27, 2014 at 22:34

Pa kako i nije, verovatno nece ni igrati a negde u junu ce tuziti klub za pare … vec vidjeno …

Reply
Vopi јул 27, 2014 at 18:18

Dobro nam doso Milose! Zvezdasi dobili smo vrhunskog veznjaka, videcete ima da se sprda sa ovim nazovi igracima u nasoj ligi. Nije uspeo samo zato sto je bio neozbiljan kad je trebalo da se pokaze a nije ni imo dobrog menadzera. U spicu smo malo tanji nego prosle godine ali je zato vezni red mnogo bolji, pozadi je to na nekom istom nivou od prosle sezone mozda bi trebo jos jedan iskusan stoper. Jos kad bi Cavric doso potpisujem titulu.

Reply

Leave a Comment