Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„Браун је некоректан, исплаћен је у потпуности“

У наставку можете прочитати саопштење нашег кошаркашког клуба поводом изјава Елтона Брауна:

„С обзиром да је велики број медија пренео наводе Елтона Брауна, који се обратио преко друштвене мреже Твитер, дужни смо да изнесемо неке чињенице како би ствари о којима је говорио амерички кошаркаш биле потпуно јасне.

Пре свега, Елтон Браун је у потпуности исплаћен за време које је провео у Црвеној звезди. До последњег долара. И, није тачно да му клуб дугује било шта, како су поједини медији објавили.

Ипак, оно што је чињеница је да се Елтон Браун врло непрофесионално понашао док је био члан КК Црвена звезде Телеком. Пре свега Браун је одбио да тренира, а потом и да путује са екипом у Русију на дуел са Униксом у Ласт 16 фази Еврокупа. Због врло некоректног односа према тиму, Браун је био и одстрањен из екипе на неко време. Међутим, пружена му је друга шанса, али Браун се ни на који начин није потрудио да оправда новац за који је доведен у клуб па је са њим раскинут уговор. И онда, као и сада, Браун је више причао преко друштвених мрежа него на терену где је требало да оправда уложена средства.

Потез Елтона Брауна, који је на веома ружан начин говорио о свом бившем клубу, је веома некоректан и поприлично неразумљив, јер понављамо да је он у потпуности исплаћен и према њему нема никаквих дуговања.

У маниру КК Црвена звезда Телеком није да на овакав начин полемише са бившим играчима и зато то више нећемо чинити без обзира на то да ли ће се Елтон Браун поново оглашавати преко друштвених мрежа и помињати КК Црвена звезда Телеком у било ком контексту. Једноставно, на ову причу стављамо тачку као што је исплатом до последњег долара стављена тачка и на његов уговор у Црвеној звезди.“

Повезане вести

3 comments

Кокс звани Вокс јул 28, 2014 at 18:00

Дечко нема права ништа да каже.Својим играма је све рекао.Не памтим играча који “попије“ толико банана на мечу као он..
Пс:Дангуба је наш!Не знам,нисам паметан.,Да ли је добар потез,време ће показати.

Reply
БруталноРеалан јул 28, 2014 at 20:52

Как’е игре и банане? Што замењујеш тезе илити спинујеш? Ако је истина да касне са исплатама па се после перу тако што опањкавају људе на сва звона, што је врло могуће(ФК брани докторат на ту тему) онда Елтон има апсолутно право да каже.

Reply
Luka јул 28, 2014 at 23:34

Ma da, baš je Braunu stalo da nas pljuva preko tvitera ne znam zbog čega… Samo mi nije jasno što se iz kluba uopšte oglašavaju ovakvim jadnim saopštenjima – bar ćutite ako već nemate nikakve argumente, ne morate nas baš svaki dan brukati.

Reply

Leave a Comment