Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Аврамовски наговестио потенцијал прелепим голом, Звезда лако против Кршка

Фудбалери Црвене звезде савладали су словеначки Кршко 2:0, головима дебитанта Даниела Аврамовског и Дарка Лазића. Дебитовао и Босанчић.

Ако се по јутру дан познаје, иако Кршко није меродаван противник, Црвена звезда је добила још једног македонског суперстара. Македонски вундеркинд, Даниел Аврамовски је „кифлом“ из слободног ударца, са десне стране, у даљи угао на прелеп начин започео каријеру у Црвеној звезди. Други гол дело је Дарка Лазића у стилу класичног центарфора. Ненад Лалатовић је извео састав – Тркуља, П.Ђорђевић, Лазић, Стојановић, С.Ђорђевић, Гогић, Босанчић, Караклајић, Аврамовски, Оњило, Деспотовић. Друго полувреме је бранио Филип Манојловић, Ахчин је одмах заменио Босанчића, Живковић је ушао уместо Караклајића, а десет минута пре краја и Маринковић уместо Стојановића.

Није било пуно прилика. У 3. минуту након дуплог паса са Босанчићем, Караклајић је изашао сам испред голмана, али је лоше шутирао. У 7. минуту десио се моменат који је обележио меч. Даниел Аврамовски представио се навијачима Црвене звезде. Слободан ударац, „кифла“ у даљи угао и прелеп погодак за предност Звезде. До краја полувремена, Деспотовић и Оњило су запретили, али је голман Кршког био опрезан. Ненад Лалатовић је на полувремену замерио својим играчима да нису борбени и мотивисани, као и да не види жељу за победом. У финишу меча, после прилике Аврамовског, након корнера Лазић се сјајно снашао и погодио за 2:0.

Даниел Аврамовски је оставио упечатљив утисак и показао да је велики улог за будућност и да на њега може да се рачуна. Знање и квалитет Милоша Босанчића су неспорни, али физичка спрема јесте.

Црвена звезда сутра од 18.30h у Птују игра против бундеслигаша Хановера, последњу проверу на припремама у Словенији, после које се враћа за Београд. Директан пренос је на Спорт Клуб 2.

Повезане вести

4 comments

josif јул 29, 2014 at 15:00

Avramovski je veliki potencijal ali u Zvezdi ce tesko dobiti sansu pored ovoliko igraca koji se bez potrebe gomilaju,Lalatovic zeli neke iskusnije i9grace,ima neke svoje kombinacije,kako i sam rece Avramovski nije bio njegova nego zelja uprave tako da se bojim da decko ne ispadne kolateralna steta kao i onaj Gavric i puno njih.Pozz.MKD

Reply
iiiiii јул 29, 2014 at 00:07

moze decko da mi kaze ko je decko sa brojem 36?

Reply
Goran јул 29, 2014 at 17:42 Reply
cz јул 28, 2014 at 23:08

Avramovski se odlicno pokazao,Bosancic solidan koliko sam procitao tokom tekstualnog prenosa ali vidno fizicki nespreman.Dobili smo i Pecnika,uz ostanak Milijasa mozda i Lazovica to bi bilo to.Jedino sto me brine sada jeste slucaj sa Gavricem posto se Nejc vratio,a Lazovic ostane on ce na klupu neocekivano i nezasluzeno definitivno nam vise igraca ne treba,mada opet sad spominju nekog Crnogorca.Sto se igre tice,tesko je raditi sa tolikim brojem igraca,ali vrijeme je da se nadje tih startnih 11 da se neke akcije uigravaju tj da se zamisljeno prenese na teren jer ponavljam po procitanom izgledamo sporo,slabi smo za realizacijom napadaci nam sve zivo promasuju,e to je jedan veliki problem vecina golova je iz nekih prekida bila.

Reply

Leave a Comment