Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Павићевић пред Хановер: „Озбиљна екипа са изванредним играчима“

Још два дана остало је фудбалерима Црвене звезде до повратка за Београд. Жесток рад у Термама Чатеж се приводи крају и ако је веровати по традицији од прошлог лета, Звезда ће из словеначке бање кренути шампионским путем.

Саво Павићевић, један од најискуснијих играча шампиона Србије верује да ће се добар рад током припрема врло брзо исплатити.
– Приводимо крају припреме, имамо још два дана до повратка кући а онда ће све бити много лакше. Није било нимало лако, али ето, хвала богу, завршили смо све. Оно што је најбитније за нас – нема повреда. Екипа заиста изванредно ради и сви су презадовољни. Још имамо те две утакмице, схватамо максимално озбиљно и даће Бог да све то буде како треба.

 Павићевић је уверен да ће екипа своје најбоље лице показати и кад буде најпотребније – у борби за бодове.
– Са правом се надамо да хоће… Ево, стижу нам и квалитетна појачања, тако да, кажем, с правом се надамо да ће бити све како треба. Против Ниша улазимо у утакмицу максимално мотивисани и спремни… Надам се да ће навијачи бити увек у оном броју као до сад и морамо да уђемо сто посто како би утакмицу материјализовали у нашу корист – јасан је Павићевић.

Пре повратка кући црвено-бели ће имати меч са Бундеслигашем Хановером који ће сигурно до максимума мотивисати Милијаша и остале.
– Морам да кажем да је Хановер једна озбиљна екипа. Играо сам тамо и знам… И привилегија је играти против једне такве екипе која заиста има изванредне играче. То је за нас права прилика да покажемо сад на ком смо нивоу и даћемо све од себе. Видећемо… Надамо се добром резултату.

Повезане вести

2 comments

dejo јул 29, 2014 at 21:00

Danas sam gledao nasu Crvenu Zvezdu protiv Hanovera u Sloveniji prvih dvadeset minuta je bila bolja nasa Crvena Zvezda a posle to je nevjerovatno zasto ste stanuli zasto ne igrate do kraja utakmicu protiv Njemaca Pavicevicu ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
dejo јул 29, 2014 at 10:40

Pavicevucu manje price vise rada ,hocemo da vi dokazete da mozete da se nosite sa timovima iz Njemacke lige i da ih dobijete ako treba zasto da ne ,pokazite da ste vi ta generacija koja moze da odbrani titulu prvaka Srbije i osvoji duplu krunu 2014/2015 godinu ,pa da vas gledamo uzivo na Marakani u LS Pavicevicu ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply

Leave a Comment