Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Печников повратак са два гола против Борче

БСК из Борче противник у Купу

Фудбалери Црвене звезде одиграли су у недељу припремну утакмицу затвореног типа против БСК-а из Борче на београдској Маракани и славили победу од 3:1. Истакао се повратник у редове црвено-белих Нејц Печник, који је са два гола у првом делу игре практично решио меч. Радује и добра игра нападача Ђорђа Ракића који је асистирао код првог гола, а затим из соло акције постигао други Звездин погодак.

ZVEZDA-BSK BORCA_01

Црвена звезда – БСК Борча 3:1 (3:1)

Стадион Црвене звезде. Без присуства гледалаца. Стрелци: Печник у 5. и 40. и Ракић у 33. минуту за Црвену звезду, а Добрашиновић у 32. за БСК Борчу.

Црвена звезда: Рајковић, Петковић, Лазић (од 62. Јовановић), Павићевић (од 82. Стојановић), Мијаиловић (од 56. Ристић), Ковачевић (од 62. Гогић), Милијаш (од 82. Грујић), Лазовић (од 82. Јокић), Савићевић (од 66. Јовић), Печник, Ракић (од 82. Оњило).

БСК: Ковачевић (од 46. Пулетић), Стојковић, Благојевић (од 88. Лукић), Допуђ (од 88. Петрић), Гајић, Миловановић, Добрашиновић (од 82. Лапчевић), Јанковић (од 46. Ивић), Крмар (од 86. Крстић), Живковић (од 75. Антељ), Ахметовић (од 73. Јовановић)

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић очигледно је желео да састави екипу у којој ће бити само они за које већ сада зна да ће му бити на располагању за прво коло против нишког Радничког. Повела је Звезда већ на почетку меча после несебичне асистенције Ракића ка Печнику коме није било тешко да затресе мрежу.

Гости из Борче изједначили су преко Добрашиновића који је искористио одличан пас саиграча приликом контре и са 10 метара затресао мрежу Рајковића. Брзо је шампион Србије поново повео, након само минут игре. Ракић је био стрелац, после соло продора. Већ у 40. минуту постављен је, испоставиће се, коначан резултат. Печник је у свом стилу шутирао са ивице шеснаестерца и погодио “малу мрежу“ поред немоћног голмана.

ZVEZDA-BSK BORCA_15

Лалатовић је у другом делу меча дао шансу свим играчима са клупе, али није било голова ни стопостотних прилика. Црвено-бели ће у недељу имати слободан дан, а у понедељак их очекује вечерњи тренинг и почетак припреме за прво коло Суперлиге Србије.

Повезане вести

3 comments

Čiča авг 3, 2014 at 12:24

Kada pogledamo ovaj sastav vidimo da samo 5 igrača nedostaju iz prošle sezone: Bajković, Kelhar, Ninkovič, Dauda i Mrđa. Od ove petorice samo su Mrđa i Dauda našali novi klub. Pre mesec dana činilo se da niko neće ostati a sada malte ne sa istim timom ulazimo u novu sezonu. Meni je jedino žao Mrđe. Sa njim bi smo sigurno bili prvaci. Međutim Terzić je obećao dovođenje jednog kvalitetnog špica tako da verujem u 27-mu titulu.

Reply
neco-peco авг 3, 2014 at 08:49

zna li iko hoce li Nejc imati pravo da igra ako ne budu licencirani igraci do pocetka prvenstva?

Reply
Goran137 авг 3, 2014 at 10:32

Mislim da hoce jer na nasem zvanicnom sajtu pise da je protiv Borce uigravan tim koji bi mogao zaigrati u prvom kolu u slucaju da ne registruju sve dotle a Pecnik je igrao,znaci trebalo bi da moze 🙂

Reply

Leave a Comment