Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Цирбес у Звезди?

Црвена Звезда се недавно опростила од неколико играча па је сада време да се доведу и појачања.
Како преноси Спортски Журнал, немачки репрезентативац Мајк Цирбес на прагу је доласка у Београд, а тренер Дејан Радоњић задовољан је таквим развојем ситуације.

„Ради се о играчу који се по свим својим карактеристикама уклапа у пројекције нашег тима за наредну сезону. Поред неоспорног талента, Цирбес поседује и искуство играња у Евролиги, што је веома битан фактор. Нема дилеме да са њиме добијамо квалитет више у сваком погледу, а при томе има велики простор за напредак као уосталом и цела наша екипе.“

Очекује се детаљнија изјава тренера када некадашњи играч Бамберга потпише уговор.

Повезане вести

12 comments

mare123 авг 5, 2014 at 11:16

http://www.ADmimsy.com?R=marko321 ko hoce da se registruje da zaradjuje na netu u pocetku nije neka zarada ali kasnije moze dostici i do 5o dolara sedmicno.. 😛

Reply
josif авг 5, 2014 at 09:53

Dobro bre ljudi sta ste toliko zapeli oko mladih igraca,isto ko u fudbalu!Pa kako da sa klincima igramo EL,pa u prvom timu medju 14 igraca ce biti Rebic,Tejic i Mitrovic i sta vise zelite,da igramo sa 7-8 klinaca,da gubimo po 50 razlike.Ako dovedemo dobrog pleja i cetvorku imacemo sasvim solidan tim za ABA koji ce uz Cedevitu koja ce imati jak tim biti najveci favorit a za EL da imamo i jaci sastav nema garancije da cemo proci nego uz maksimalnu borbenost da pokusamo.Dajte malo da podrzimo ekipu.Pozz.MKD

Reply
Бранимир авг 5, 2014 at 18:30

И ја мислим да се претјерује са тим младим играчима. У томе заиста треба имати мјеру. Ето, ФМП је у Супер лиги Србије од сваког из прве четворке губио ко од шале са великом разликом. Ја мислим да је сасвим довољно што су у први тим укључени Гудурић, Чворовић и Каплановић и они су сасвим по мом укусу. Идуће године још двојица и тако редом.

Reply
Zvezdas S авг 5, 2014 at 08:58

Steko sam utisak da ova uprava radi protiv Zvezde,ostavlja na klupi je ostavila ocajnog trenera koji bi u svakom klubu dobio otkaz,uzima prosecne i ispod prosecne igrace strance ,ciji je menadzer Miskovic,istome razigravaju igrace.Nasi mladi igraci dobice minimalnu sansu sto je za svaku osudu.Srpska deca dokazala su na zavrsenim prvenstvima do 18 i 20 godina da su u Evropi ,medju najboljim ,mada sam ja misljenja da su i najbolji zbog odsustva nekoliko bitnih igraca,zasluzujui sansu u svojim klubovima.Mi i sa ovim Zirbisom ,necemo uci u top 16 ,realno jer imamo katastrofalnog trenera.Cist primer je upravo zavrsena sezona ,gde je Lipovij ,dobio sansu pre nasih talentovanih klinaca Lazarevica i Stojanovica ,sto je krajnje porazavajuce.Lazarevic za 15 dana puni 18 godina ,mislim da bi trebo dobro razmisli dali da potpise profi ugovor sa Zvezdom,jer ovo sto se radi u Zvezi i Partizanu ,je krajnje porazabvajuce za Srpsku kosarku.Razigravamo Ukrajince,francuze,Amere a nasi super talenti sede na tribinama i prinudjeni su da gledaju majstore :facepalm: ❓ tipa Lipovija…..

Reply
pera авг 5, 2014 at 06:53

Neki očigledno imaju ambicije za osvajanje lige šampiona a to je od trenutno cele srpske košarke mnogo udaljeno. Država je rekla nema para a to znači da nema para za takve prohteve već za golo preživljavanje. Iskreno kako bi dobro bilo da je Lebron potpisao za nas ili Kobi ali ne može. Jedino što zameram je da ekipa koja igra Euroligu ima najslabiju kariku u treneru u pokušaju. Za iste pare se moglo angažovati pojačanje baš tu gde je najpotrebnije ovoj izuzetno talentovanoj ekipi baš sad kad je najpotrebnije. Imaćemo kontinuitet bez kontinuiteta jer ovaj trener nije dobio nijednu bitnu utakmicu u predhodnoj sezoni. Dakle bilo je potrebno načiniti taj potez plus pre svega u psihi igrača i podrški sa klupe. Ovako možemo doći u situaciju da se pogubimo psihički i da menjamo kad za to nije vreme.

Reply
Luka авг 5, 2014 at 01:57

E, da, tako to biva sa Čovketom uvek, što ‘no vele – ko s đavolom tikve sadi…
Dobio je alibi za štednju u vidu povlačenja Vučića i njihovih para iz Zvezde, i evo štednje, a zna se i gde – na igračima i treneru. I ovako da postanemo stabilan evroligaš? E baš ćemo…

Reply
silb majstor авг 4, 2014 at 23:51

hteli ste covica i zato cete jos godina sto gledati ovakva pojacanja i slaviti kup. ovakav tim da fil dzekson vodi ne bi mogao da da vise od 50 poena a ne ovaj ma.jmun

Reply
pera авг 4, 2014 at 23:20

Sa ovakve dve petice neophodan je iskusan igrač kao Raden. Čekamo Novaka i pleja poput Blesingema. Kompletni od početka priprema. Dajmo šansu i Lazareviću i Stojkoviću. Mofli bi za godinu dve da dobijemo igrače na dva i tri svetskog formata. Podrška Nemanji Nedoviću.

Reply
Бранимир авг 5, 2014 at 18:24

Новак је одиграо погрешну карту, чак ни у Крагујевцу није наиграо. Има ли ико да се брине о Њему? Блесингејм је пиколо, а у моди су височији бекови. Довољно је што чекамо ове наше клинце да порасту. Али, Би је заиста динамитан. Ко ти је Стојковић? Мислиш Стојановић? То су ипак дјеца и ред је да сезону – двије играју у сениорској конкуренцији, да не дангубе и прегоре у жару Европе. А тада ћемо заиста имати играче свјетског формата.

Reply
pera авг 6, 2014 at 08:35

Novak nije odigrao pogrešnu kartu, karte je slagao menadžer ali je zato stariji za jedno leto i dalje ima izuzetan šut i ulaz, jak na lopti i sa odličnim odrazom. To su karakteristike koje ga odvajaju od generacije što daje pretpostavku da će napredovati brzo. Izvinite za lapsus Vojkan Stojanović i Lazarević sada trebaju šansu šta će im sa 25 godina. Oni su bili uz prvi tim prošle godine što ne bi i ove sem ako im se ne planira rola u FMP kao ovima što se sad vraćaju. Što se Novaka tiče ne bih želeo da tako talentovan igrač na poziciji koju pokriva završi kod komšija a bio nam je na tacni. Setite se i Saleta Djordjevića je neko pametan prepustio komšijama iz nekog svog hira. Uz iskusnog pleja koji će voditi igru dakle da Rebić i Novak sa šansom da napreduju u igri.

Reply
Бранимир авг 6, 2014 at 16:32

Ја се слажем за Новака. Звезди је потребан млад и готов играч који може одмах да уђе у коло. Жао ми је и чудим се да Новак није још зимус дошао у Звезду, зато и кажем да је урадио корак назад. Ко га води и какви су му планови?

Reply
Кокс звани Вокс авг 4, 2014 at 23:14

Добар играч,све у свему добар посао..Али када видим овог горе погубљеног не радује ми се..Још само плеј у виду Мориса или нешто слично њему..И четворка(извесно је да ће бити Раденовић,тј. да ће обновити уговор)

Reply

Leave a Comment