Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Златни омладинац стигао на Маракану, Сенегалац на проби

У редове актуелног шампиона Србије стигао је златни омладинац, Никола Антић. Ову вест пренели су многи наши медији а нашем порталу је потврђена информација.

Млади Антић је до сада носио дрес београдског Рада и игра на позицији левог бека. Прошле године се са својим вршњацима попео на кров Европе на Европском првенству у Литванији. Устаљени леви бек Никола Мијаиловић је добио конкуренцију и алтернативу на овој позицији.

dscitw01

Такође, на проби је и Сенегалац Мамаду М’Бођ који игра на позицији штопера.

Повезане вести

3 comments

Damjan Martinovic авг 5, 2014 at 23:13

Mislim da Senegalac,kao i ogromna vecina Afrikanaca krade godine i menja krstenicu, samo sto u nasem slucaju, jer mi smo poseban klub, on ne oduzima godine vec dodaje. Zapravo ima 12 godina, ali da bi mogao da igra i da kaze da je bar imalo iskusan opredelio se da ima 20! Ludnica totalna!

Reply
kastiljo авг 5, 2014 at 16:23

decko je teski grobar,to vam garantujem jer ga poznajem licno,ziveli smo u istom kraju……

Reply
ja bre авг 5, 2014 at 16:03

Dovođenje antića odličan potez! Što se Senegalca tiče mislim da je višak jer sa svojih 20 godina i ne može da se pohvali nekim iskustvom a mi takvih mladih i neiskusnih imamo par komada i to iz naše škole. Bolje da damo priliku mladom Jovanoviću koji uz Pavićevića može da stasa u vrhunskog štopera.

Reply

Leave a Comment