Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић – Учинићемо све за победу

Фудбалери Црвене звезде након успешно одрађеног припремног периода, са нестрпљењем ишчекују суботу, и утакмицу против Радничког из Ниша којом ће се представити домаћој публици.

Марко Петковић, фудбалер од којег се очекује да заузме позицију поред десне аут линије, сматра да ће се добар рад на припремама исплатити и показати на терену.

– Задовољан сам урађеним, с обзиром да је на почетку било доста турбулентно због свега што нам се дешавало. Нисмо добили лиценцу за Европу, отишло нам је и доста играча који су чинили костур тима, али смо упркос томе завршили припреме у лепом расположењу. Вратио се Нејц, дошло је још неколико квалитетних појачања. И против Хановера, али и Генка и Мехелена се видело да имамо квалитет и потенцијал да се носимо са европским екипама – став је Петковића, који сматра да би евентуални изостанак играча са суботње утакмице био хендикеп за екипу.

– Биће нам проблем у првом колу уколико појачања не добију лиценцу, али и поред тога, зна се шта је Црвена звезда и који су њени циљеви. Ко год да се нађе у стартној постави, изаћи ће на терен само са једним циљем – да Црвена звезда победи.

Победе у првом колу нису нешто на шта су навијачи навикли претходних година. Марка Петковића тај податак не забрињава.

– Знам за ту неугодну традицију, али знао сам и за традицију да Црвена звезда шест година није освојила титулу, па сам имао ту срећу да будем део генерације која ју је прекинула. Свака утакмица која се игра на Маракани нама је посебан мотив, и било да је прво или последње коло, ми ћемо, ношени хуком са трибина, учинити све да победимо, као што смо чинили и прошле сезоне – закључио је Петковић.

Повезане вести

2 comments

Douglas Mortimer авг 6, 2014 at 00:52

Sve je to super zamisljeno, ali Bosancic nece igrati u prvih 11 sigurno barem prvih 3-4 kola 😉 A i pitanje je oce li i Planic moci zbog toga sto nije jos niko od igraca registrovan koji su dosli

Reply
Звезда шампион! авг 5, 2014 at 19:01

Ја бих с овом првом поставом почео сезону
http://www.footballuser.com/1063031/FC_Red_Star_Belgrade

Reply

Leave a Comment