Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Митровић: Оправдаћу указано поверење

Црвена звезда Телеком добила је новог капитена. На првом тренингу, на старту припрема тренер црвено-белих Дејан Радоњич објавио је да ће капитенску траку у сезони 2014/2015 понети Лука Митровић.

Талентовани крилни центар рођен је 21. марта 1993. године у Новом Саду. Прошао је све млађе репрезентативне селекције са којима је имао доста успеха. На европским првенствима освојио је бронзану медаљу са кадестком и сребрну медаљу са јуниорском репрезентацијом, док се на шампионату света за играче до 19 година окитио сребрним одличјем.

У Црвену звезду Митровић је дошао из вршачког Хемофарма 2012. године, а са Звездом је освојио два Купа Радивоја Кораћа. Својим односом према обавезама, тренингу и игри, као и великом таленту који поседује, чињеници да већ трећу сезону проводи у Звезди Лука Митровић је заслужио капитенску траку:

Јако сам срећан – први је коментар новопеченог капитена црвено-белих Митровића који се налази на припрема репрезентације за Светски куп у Шпанији.

– Морам да признам да није мала ствар бити капитен Црвене звезде поготово за мене јер имам само 21 годину. Могу рећи да то представља резултат мог великог труда, рада и залагања, нарочито од када је за тренера именован Дејан Радоњић. Заиста сам поносан. Драго ми је што ћу бити предводник новог Звездиног тима. Почаствован сам и зато ћу учинити све да оправдам указано поверење – констатовао је Митровић.

Повезане вести

3 comments

Dejan Ivanjica авг 12, 2014 at 20:23

Nije na dve godine,nego na godinu i po.Vraca se na kraju sledece sezone.

Reply
josif авг 12, 2014 at 19:40

Pozajmica MZT-u je na dve godine tako da se vec javio na prozivci kod Sagadina u Skoplju,video ga je licno,cisto da znas posto si pitao.Pozz.MKD

Reply
MrT авг 12, 2014 at 15:15

Eeeeee ljudi,a sta je sa Aleksandrom Cvetkovicem,sto je bio na pozajmici u MZT-u? Je l se vratio?

Reply

Leave a Comment