Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Маркус Вилијамс у Звезди?

Тренер Црвене звезде је пре неколико дана обелоданио да су челници клуба били близу договора са америчким плејмејкером Морисом, али је тај посао из непознатих разлога изненада прекинут. Клуб је наставио са потрагом за појачањем на тој позицији, а према наводима локалних медија, пронашли су га у редовима прошлогодишњег Евролигашког ривала.

У питању је Маркус Вилијамс, леворуки плејмекјкер, бивши играч Локомотиве Кубањ, који је тренутно без уговора. Познат је по одличном шуту, а у два меча против Црвене звезде је показао каквим арсеналом располаже. Још тада су многи прижељкивали таквог играча у нашим редовима, а према последњим информацијама, та жеља је веома близу остварења.

Повезане вести

21 comments

Sladajac авг 15, 2014 at 00:40

Jokic i Jovic jednostavno moraju da se dovedu u Zvezdu!!!…

Reply
РУК авг 15, 2014 at 00:19

По чему је „страшан“ играч? Играо је лоше у Русији, статистика шута за све поене му је катастрофална, зато је и најурен. То што је трпао Звезду, није једини-многи до тада анонимуси су трпали Звезду у АБА лиги. И Оњило је дао два гока Звезди и шта? Ћорак…

Reply
madness2233 авг 14, 2014 at 20:28

Nikola Dragovic je sledeci koji potpisuje.A cuo sam da je u opticaju i Mario Hezonja koji ne igra vise u prvom timu Barce,pozajmica od godinu dana je u pitanju.I to je to najver. do januara ,tj kraja prve faze evrolige.

Reply
Spartanac авг 14, 2014 at 23:36

Lepo zvuci ali toliko sam ubedjen da nije tacno da sam se skoro nasmejao…bez ljutnje…

Reply
pera авг 15, 2014 at 00:19

Dobro reče neko u novostima čini mi se ako je Dragović kombinacija onda sam za Jokića sto posto jer ako ima para za Dragovića onda ima i za Jokića. Da vas podsetim cele prošle sezone je kolala priča da je Zvedin igrač samo se čeka kraj sezone. Ako ne može Radenović onda je Jokić no 1.

Reply
malac авг 14, 2014 at 19:09

Šta se dogadja sa cvetkovićem?
…jel on još ima ugovor sa zvezdom…gde je,pretpostavljam da je završio pozajmicu u makedoniji…mozda mu treba pružiti šansu da bude zamena…

Reply
josif авг 14, 2014 at 19:33

Cvetkovic ima jos godinu dana ugovora o pozajmici sa MZT-om,nasi ga ustupili na 2 god,javio se u Skoplje kod Sagadina na prozivci tako da je on igrac MZT-ea.To ti je informacija 100% cisto da znas.Pozz.MKD

Reply
pera авг 14, 2014 at 19:46

Ja to druže ne bih nazvao zamenom. Svaki igrač ima svoj segment igre u timu i niko nikome nije zamena – gruba je reč. Neko igra više neko manje ali je veoma bitno da smo tim. Cvele ima lepu šansu da popravi svoje nedostatke i vrati se sledeće godine u tim. I cilj njegovog boravka u Skoplju je non stop igranje i napredovanje u igri i otklanjanje nedostataka. Njemu ako smem da kažem kao bivši košarkaš, treba više mašte u igri. Plej je taj koji kreira igru tima, pa kad je tako ne razumem naše mlade igrače što se trude da sve bude šablonski odigrano. Retki su oni koji igraju kreativno a to je bila odlika svih naših vrhunskih plejeva. Nije zadatak pleja da samo prenese loptu u protivnikovo polje i čeka razvoj dogadjaja. Svaka akcija bi trebala da počne od njega ali on je taj koji najviše razmišlja na parketu analizira protivnika hvata mane protivnika što bi se reklo. Ne mora trener sve da kaže kako da se odigra jer on nije na parketu ali plej mora da vidi sve i pravi razliku usmeravajući igru. Rebić ima veliku perspektivu ali on mora da igra što je Cvele shvatio i otišao u Skoplje.

Reply
pera авг 14, 2014 at 15:44

Pošto je sad sve gotovo sa Wilijamsom onda pamet u glavu. Da bi bilo efekta od takvog pleja on mora da ima dobru zamenu da zna da vodi utakmicu a da ovaj pojačava tempo kad je na parketu. Ajde sad da budemo pametni i da dovedemo Jovića dečko je Zvezdaš i sanja naš dres a da malog Rebića damo Gurketu na sezonu dok je Wilijams tu i da igra utakmice u FMP u FMp i mali Novak. Dobili bi na početku sledeće sezone ono što najviše fali celoj srpskoj košarci. Dva mlada pleja za narednih bar 4 godine a tim bi ove godine bio kompletan. Raden ili Birčević na 4-5 i to za dan dva a onda ćemo konstatovati da predstoji mukotrpan rad na podizanju tima i kluba na još više grane.

Reply
cz авг 14, 2014 at 16:22

Upravu si! Trebala bi nama i zamjena za Wilijamsa,Rebic je jako dobar igrac i buducnost Zvezde ali napretka on kod Radonjica nece imati jer prosle sezone nije dobijao minutazu u Evroligi ne samo on vec i Tejic,a pitanje i za ovu trojicu iz FMP-a,nije cak ni u Aba ligi tu je bilo samo par utakmica na domacem terenu protiv dosta losijih timova.Kada sagledamo sve,nama je motor ekipe plej,to je Nelson bio sada nadam se i ovaj,ali treba uzeti u obzir da je Nelson imao najvecu minutazu uvijek smo ovisili od njega,ne kaze se dzabe kada Nelson igra dobro Zvezda pobjedjuje,veliki tereti da bi vidjeli najbolje iz ovog igraca treba neko iza njega da bude.I ja sam za to da se Rebic za njegovo dobro posalje kod Milana jer tamo ce izrasti u igraca na kojeg ce se u Zvezdu onda napokon racunati,a ovako unistavamo i njega i sebe,ako ima mogucnosti treba dovesti jos nekog igraca eto sam kazes Novaka,ali po svemu sudeci klub na to ne racuna i traze jos samo 4,5

Reply
ski авг 14, 2014 at 15:15

Jos kad bi dosa Derrick Brown ili Richard Hendrix i imali bi top ekipu 😛

Reply
Miljan авг 14, 2014 at 12:12

Sportando.com je objavio da je presao u Crvenu Zvezdu! Oni ne grese 🙂
Radi se o “super zvezdi“ to svi znamo. A kao i sve zvezde i ovaj je razmazen 😀
Njega treba maziti i paziti i on ce da nam pruzi sve!
Kad ga ne ide ne treba ga zvizdati nego ga bodriti jer on se mnogo brzo vezuje za navijace.
Kad je u naletu njega ne moze niko da cuva u Evropi a to smo videli i na primeru Admirala za kog tvrdim da je najbolji odbrameni igrac na kontinentu.
Markus ne igra zestoku odbranu, njegov igrac ima da da 20p al ce zato on njemu 30
Imao je losu sezonu u Lokomotivi za njegove uslove al statisticki i nije bas 7.2p po utakmici
On sam kreira akcije dok je u igri zato se i Pasutin svadjao sa njim al zato Dejo ima da ga ljubi u dupe svi znamo zasto 🙂
I zadnje on kod nas ne dolazi zbog para, niti zbog renomea kluba(da se ne lazemo) vec da napravi dobru sezonu i dobru statistiku a uz Cirbesa koga pratim na ovim kvalifikacijama za Euro to ce uspeti. Cirbes je sjajan pik igrac!

Reply
josif авг 14, 2014 at 09:04

Vilijams(Dzenkins)-Blazic(Lazic)-Dangubic(Kalinic)-Mitrovic(Radenovic)-Marjanovic(Zirbes) ako ovo nije dovoljno za 2 od 3 trofeja i za top 16 onda raspustite kosarkasku sekciju i ne bacajte milione.Pozz.MKD

Reply
Marko авг 14, 2014 at 16:32

Ne bih ja bas Djenku za pleja,bolje se on snalazi na svojoj pozciji beka.Meni samo trener skripi jer se sada radi o dosta mladom timu pa kako ce sve to izgledati.A kad sam vec kod Djenke zadovoljan sam njime ali imam osjecaj da on moze jos bolje i da ga svakako treba iskoristiti na pravi nacin kao i Jaku.

Reply
luto авг 14, 2014 at 20:02

izbaci radenovića, jer to je propast za tim…

Reply
Zvezdas S авг 14, 2014 at 07:48

Prosto nemogu da verujem ,da je takav igrac na korak do Zvezde.Ako se sve kockice poklope imacemo zaista odlican tim ,bar za 30 posto jaci u odnosu na proslu sezonu.

Reply
MILAN KG авг 13, 2014 at 23:50

danas oko 14 h mi je covek javio da je sve gotovo pre nego sto su mediji objavili WILIJAMS JE NAS!!!!!

Reply
luto авг 14, 2014 at 08:40

da ti nije vučić javio…

Reply
MILAN KG авг 14, 2014 at 15:24

Nije Vucic javio mi covek iz Cacka ima nekog rodjaka koji radi u zvezdi kao administrativni radnik ili tako nesto.

Reply
Кокс звани Вокс авг 13, 2014 at 23:43

Као што сам рекао..Долази 😎
Страшан играч,видећете..Само да не буде као са Шилбом.Ја сам презадоваљан.

2012-2014 DeMarcus
2014-… Marcus!

ДОБРОДОШАО!

Reply

Leave a Comment