Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић и Савићевић пред Јагодину

У суботу, 16. августа, у 21 час, на београдској Маракани ће снаге одмерити Црвена звезда и Јагодина.

На конференцији за медије уочи ове утакмице, новинарима су се обратили шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, и првотимац Вукан Савићевић. По њиховим речима, екипа Јагодине заслужује сво могуће поштовање, али да ниједног тренутка не треба заборавити ко је фаворит.

– Очекује нас тешка утакмица јер нам у госте долази Јагодина, екипа која је у последње две године променила само два уграча. Уместо Пешића, који је играо прошле сезоне, сада игра Шушњар. Остали су и даље на окупу. Ради се о веома уиграном, искусном тиму који зна да игра на резултат. О томе какав квалитет поседују, говоре њихови резултати – освојили су Куп претпрошле сезоне, били су финалиста Купа, у прошлој, играли су Европу. У првом колу, Јагодина је била много бољи противник, постигла погодак, имала четири или пет одличних шанси. Ипак, у овом тренутку, како моје играче, тако и мене и навијаче, не занима име противника. Наш циљ се зна, без обзира на то ко нам долази на Маракану – победа. И сутра ћемо дати све од себе да одиграмо још боље него против Ниша, и да забележимо нову победу. Овом приликом опет позивам навијаче да дођу у што већем броју, јер њихова подршка са трибина нам је јако потребна у свакој утакмици, да бисмо што лакше дошли до победе – рекао је Лалатовић.

Вукан Савићевић је говорио о Јагодини, али и о својој партији против Радничког из Ниша.

– Јагодина је искусна екипа која готово да не мења тим, али све зависи од нас. Ако будемо ушли у утакмицу као што смо ушли против Ниша, и да притом додамо још мало агресије и будемо прибранији у завршници, сигуран сам да ће и резултат бити позитиван. Очекујем добру атмосферу, добру утакмицу са доста шанси и голова, и желимо да наставимо низ победа који смо започели прошлог викенда. Што се мене лично тиче, могу боље. Била је то прва утакмица, осећали смо благи притисак због лоше традиције у првим колима. Потрудићу се да будем много бољи у суботу. Очекујем добру партију, све зависи од мене – каже Савићевић.

Још увек није познато да ли ће тренер Црвене звезде моћи да рачуна на играче који су пристигли током прелазног рока, али према његовим речима, екипа је спремна за мегдан.

– Сви играчи су спремним, немамо проблема са повредама. Једини проблем и даље су играчи који нису лиценцирани. Уигравао сам тим на који могу да рачунам, без новајлија. За сада, још увек не могу да рачунам на њих, уколико добијем информацију да могу да играју, сигурно је да ће један или двојица заиграти – рекао је Лалатовић, и додао да је Милијаш још увек играч Црвене звезде, самим тим и капитен, и да није размишљао о промени „власника“ капитенске траке.

Карте за утакмицу против Јагодине налазе се у продаји, а срећног посетиоца западне трибине очекује још једно изненађење у режији Терми Чатеж, чији ће ваучер поново бити смештен негде на западној трибини. Гледалац који га пронађе, уједно постаје и срећни добитник путовања у Терме Чатеж. Он и још четири особе које поведе, моћи ће две ноћи да проведу у супериор Апартманима. Све што је потребно је да по завршетку утакмице посети просторије Маркетинга клуба на западној трибини, и са собом понесе ваучер.

Повезане вести

Leave a Comment