Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Рајковић: Хвала Јагодини, али желим победу и сачувану мрежу!

Црвено-бели играће у суботу на Маракани меч против Јагодине, у оквиру другог кола националног првенства, а на том мечу у Звездином дресу наступиће и два некадашња играча Јагодине, млади голман Рајковић и Горан Гогић.

Рајковић је захваљујући одласку Бајковића и „уз помоћ“ немогућности лиценцирања нових играча постао први голман на старту сезоне и оставио одличан утисак. Овог пута, Рајковић наступа против свог бившег клуба, који поштује, али мисли само на Црвену звезду. „Спортски журнал“ преноси његова очекивања пред сутрашњи меч.

Биће специфичан осећај, захвалан сам Јагодини на пруженој пажњи. Сада сам у Црвеној звезди, учинићу све да победимо и мрежу сачувам мирном. Председник Јагодине тражи победу и против Звезде, знао је увек да мотивише играче. Логично је да гаје оптимизам у Јагодини, нико не иде на утакмицу са размишљањем да изгуби. Наше је да оправдамо улогу фаворита, а моје да не примим гол. Када је реч о Кахриману, добар је дечко и голман, није случајно био репрезентативац. На Лалатовићу је да одлучи коме ће указати шансу.“

Повезане вести

Leave a Comment