Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Лалатовић: Луковић има место у овој екипи!

Aлександар Луковић синоћ је тренирао са Црвеном звездом, што је пробудило наду навијача да би коначно могао да обуче црвено-бели дрес, за предстојећу сезону.

О томе је пред меч против Јагодине говорио и тренер Ненад Лалатовић.

„Он би сигурно имао места у екипи. Ради се о одличном играчу и добро је физички припремљен. Требало би да покуша да се договори са Управом и оно што видим је да не би имао ништа против да остане, бар до децембра.

Повезане вести

17 comments

Звезда шамппион! авг 15, 2014 at 22:34

Дошла маца на вратанца…
Пре месец дана си сањао о Сампдорији,мало ти је било 10 000 евра месечно, а сад си се ипак сетио своје Звезде помоћу које можеш да извучеш још један добар уговор.НЕМА МЕСТА ❗ ❗ ❗

Reply
marko авг 15, 2014 at 20:27

Naravno… Covek je predobar za nasu ligu… U tandemu sa Savom, imali bismo bedem i sigurniju odbranu! I 6 meseci je dosta… Mi nemamo vremena da istrpimo mlade igrace (tu mislim na odbranu), cak je i jedan Vidic prvo gulio iskustvo u Spartaku pre nego se vratio u Zvezdu… Svaki kiks u nasem prvenstvu znaci i lagani oprastanje od titule… Videli smo u prvom delu prosle sezone, kakvi smo bili u odrani, kada smo kombinovali Lazic – Krneta – Martinovic… Rupa do rupe… Dok se sve okrenulo u nastavku sezone angazovanjem dva iskusna i proverena stopera!
– Potpisuj makar i na 6 meseci… Znacice dosta!

Reply
... авг 15, 2014 at 18:13

Normalno da ima, moze igrati stopera i beka, a sezona je duga, ali ne treba pristajati na ugovor od pola gofine. Vi sto ste protiv tako ste bili i protiv Mijailovica i Mrdje pa se ispostavilo da niste bili u pravu

Reply
Бранимир авг 15, 2014 at 18:03

Лалатовић је очигледно момак свилене душе и ту ме мало изненађује. Нисам сигуран да…,
уствари јесам: Луковић нема мјеста у екипи. Не знам за клупу, не могу да будем толико ригорозан.
Ако има мјеста, да чујем – умјесто кога би могао да игра. Ја то мјесто не видим.
Ради се о добром играчу, не знам баш колико је добро физички припремљен. За то су најбољи тест – утакмице. А он се тамо није баш наиграо.
Е чуј – бар до децембра. Да ли је Звезда постала свратиште за уморне хероје са педигреом и респектом па из разлога обзира самарићански упражњава самилост по цијену и на штету својих личних интереса? Шта ће нам играч на којег не можемо рачунати на сигуран период – читаву сезону, таман да је Меси?

Reply
marko авг 15, 2014 at 20:36

Ako ti zaista mislis to sto si napisao, onda se razumes u fudbal ko Marica u…
– Cuj za Lukovica nema mesta! Ili ne vidis umesto koga bi igra! Ovo ili trolujes ili stvarno ne poznajes fudbal kao igru!
– Tandem Lukovic – Pavicevic, bi lagano mogao da igra u bilo kojoj ligi, 5 najjacih liga… A ti mislis da nema mesta u jednom klubu koji se takmici u kukuruz ligi!
– Cuj ne treba nam igrac na kojeg mozemo da racunamo samo 6. meseci… Pa prosle godine smo krebuli sa „iskusnim“ Lazicem – Krnetom – Martinovicem, pa smo bili gde smo bili, i plakali smo i molili da nam dovedu dva iskusna stopera! A danas pricamo kako za Lukovica nema mesta!
– MI smo stvarno cudni neki ljudi…

Reply
Бранимир авг 15, 2014 at 22:58

Мислим. А у фудбал се разумијем много више него што ти мислиш.
Бркаш времена која се не могу афирмативно поредити. Јесмо плакали прошле године и ту је могао свако играти. Сада је неко друго вријеме.
Окрени се око себе. И реци – кога би избацио? И: зашто? Да Луне игра до децембра? Нема потребе за комплексима ниже вриједности.
Јесмо чудни људи, ту се потпуно слажем са тобом.

Reply
marko авг 16, 2014 at 03:56

Normalno prvo bih izbacio Planica (koji je u rangu sa Lazicem), koji ce biti u paru sa Savom, kad budemo registrovali pojacanja! Lazica pored Planica na klupu, klince defanzivce na pozajmicu negde godinu dana, da osete kako je igrati seniorski fudbal!
Te price da ce igrati Zvezdina deca, prolaze do onog trenutka kada nam dopuste registraciju igraca… Znaci, od klinaca ce jedino minute dobijati Luka u napadu i niko vise… Jer smo dobili dosta igraca na sredini, a kako se pise da cemo dovesti jos nekog… Tu mesta nece biti za sve nove, a kamo li za omladince… (jedino ako vodimo 3-4 golova razlike, poslednjih 10min i udje neko, cisto ono, ali se na njih sem Luke nece ozbiljno racunati ove sezone, jedino u slucaju ako nam ne dozvole registraciju novih igraca)
– A mi kvalitetniji stoperski tandem od „Lukovic – Pavicevic“ necemo imati…

Reply
ja bre авг 15, 2014 at 17:31

Kad je video da ga niko neće onda ajde potpisaću al do decembra, E PA NE MOŽE! LUKOVIĆU ŠTO DALJE OD ZVEZDE!

Reply
Igor авг 15, 2014 at 17:29

Uprava napolje!!!!

Reply
Sladajac авг 15, 2014 at 16:58

Коментар: Sad ce Lalatovic od Lukovica da pravi novog Vidica posto je obecao kada je dosao da ce da pravi nove Vidice. Sta ce nam igrac na tri meseca i Ninkovic sa otvorenim ugovorom, i kad dodje evrolicenca oni ce kao veliki zvezdasi da plolangiraju dug koji naravno kad tad moramo da im isplatimo!!!…

Reply
marko авг 15, 2014 at 20:39

Vidic pre nego se vratio u Zvezdu, odradio je godinu dana u Subotici, i odigrao preko 20 utakmica! Stekao neku sigurnost i kakvo-takvo iskustvo pa se onda vratio, nije odmah uskocio u prvi tim…
Tako da… Mladi, prvo negde na kaljenje, gde cete odigrati 20+utakmica u sezoni, pa ako se tamo pokazete nazad u Zvezdu… Kao mali Mihajlovic, pustili ga u Slobodu, decko se nije sastavio, nisu produzili ugovor, dovidjenja i prijatno!

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 15, 2014 at 16:51

6 meseci? Pa posle toga da ode u neki japanski klub,pa kad ga slomi neki kawasaki onda opet u nasoj Zvezdi da ozivi karijeru.Neka hvala!
„Sever je uvek uz Zvezdinu decu!“

Reply
cz авг 15, 2014 at 16:48

NEMA MJESTA!! Ne zato sto nisam za njegov povratak,vec mjesta zaista nema! A da se ne lazemo ne bi ni volio da dodje iz vise razloga.

Reply
josif авг 15, 2014 at 16:42

Samo u slucaju da Lune zeli da potpise ugovor bar do kraja sezone onda moze ako ne nikako da ima otvoren ugovor a uzima mesto mladjuima pa kad mu se prohte da ode.Pozz.<MKD

Reply
Aleksandar авг 15, 2014 at 16:41

Da Lazić, Planić, Stojanović a pogotovo Jovanović ne igraju, ne razvijaju se i ne donesu neke pare zbog Lukovića, koga kad su kumili i molili, nije hteo. Sad da zauzima mesto perspektivnoj deci na kojima može da se zaradi (a to je Zvezdi najbitnije, samo to slabo ko tamo kapira) i još da mu daju 150 hiljada za polusezonu, odnosu da mu duguju toliko. Čemu? Dovode trećeg levog beka na poziciji na kojoj je najnezamenljiviji igrač u ekipi. Zašto mali Brajović ili ko je već najbolji bek u omladincima ne može da bude back-up Mijailoviću. Voleo bih da mi to neko objasni. Ima još sličnih primera, desni bek npr. Ne može se na mladom igraču značajno zaraditi ako ne igra. A filijala? Partizan za sve ove Markoviće, Jojiće, Mitroviće, Nastasiće, Ljajiće, Jovetiće za koje je uzeo brdo para (Đura šnajder je uzeo) može da zahvali Teleoptiku. Ne sportskom centru nego drugom timu u toj drugoj ligi. Mi to ne kapiramo…

Reply
Mladen авг 15, 2014 at 16:09

И тако играч ком смо последња опција ће доћи, ако оде Мики можда добити и траку, узеће мјесто неком млађем играчу, Планићу, Лазићу или Вукашину… А отићи ће чим га неко пожели… Реално, сем дербија ови штопери уз Сава могу изнијети терет. Џони доста помаже том лијевом штоперу, тако да би требало истрпити Лазића или Планића, макар до полусезоне… Ако хоћемо да се окрећемо и форсирамо млађе на којима можемо зарадити…

Reply
Rape Delija авг 15, 2014 at 15:04

Pa da sad mu je dobra i ZVEZDA kad ne moze ni u jedan drugi klub. Sad ga i ne treba uzeti pa nek igra za Slogu iz Kraljeva

Reply

Leave a Comment