Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Атлетико понудио милионе за Јовића, Звезда не размишља о продаји!

Како наводе београдски медији, мадридски Атлетико први је у низу који је понудио милионску суму за Звездин бисер, Луку Јовића.

Наиме, Мадриђани су наводно понудили 2,5 милиона евра за трансфер момка који је са 16 година пре три месеца дебитовао у црвено-белом, постао најмлађи стрелац у историји, а у овој сезони, код Ненада Лалатовића, добио је шансу и минуте у две прве утакмице у првенству и оставио добар утисак.

Међутим, Звезда је ту понуду одбила и наговестила да жели Јовића у клубу на дужи период, пошто је у плану нови уговор младом нападачу. Звездан Терзић потврдио је ове информације и истакао да је ово још један доказ да у Звезди постоје млади играчи који су у Европи цењени. Интересовање је још раније показала и Фиорентина.

Надајмо се да ће Лука бар још неколико година остати члан наше Црвене звезде!

Повезане вести

10 comments

Anka авг 18, 2014 at 16:10

Ni pod tackom razno NE PRODATI JOVICA, sa njim potpisati ugovor na 5+2 godine uz poseban osvrt mogucnost prodaje tek posle tri godine sa obestecenjem od 10-15 mil. evra. Sad ce neko reci da lupam i to je tacno. A sta lupam lupam procenu vrednosti ovog igraca, ja nisam menadzer, ja ne pratim fudbalsko trzite, nacin procene kvaliteta i vrednost nekog igraca, i slicno. Godinu i vise mlatim pricu (dok sam ostavljala komentare) da nemamo regulisan sportski menadzment u kojem imamo skaut tim koji ce proceniti vrednost nasih igraca pogotovo fudbalskih bisera tako da klub ima visestruku korist (a ne ko do sad biti na nenormalnom gubitku, prodati za par hiljada ili jedva milionce, a onda drugi klubovi na istom profitiraju visestruko). A sa druge strane moja procena vrednosti momka, mozda i nije slucajna ako se osvrnemo na istoriju, mnogi momci koji su odlazili za te pare u druge klubove od 2,5 mil evra i manje kasnije su prodati po petostrukoj i visestrukoj cifri. Ako su neki momci prodavani po cifri od 1 mil. evra a kasnije klubovi na njima zaradjivali po cak i 10 -15 mil. evra onda ovaj momak vredi i vise od moje procene.
Jovic, ima jos puno da radi na sebi, klub treba da obezbedi individualne treninge za njega i momke slicne njemu. Postepeno ga uvoditi u seniorske utakmice da se kali kako se njegov kvalitet i talenat ne bi izgubio a ujedno i opravdao cenu koju sam klub proceni.
NEMOJ DA BUDEMO GLUPI U ODNOSU NA NEKE HRVATE KOJI SU PORDALI ZA 24 MIL. FUNTI JEDNOG LUKU MODRICA, A CULA SAM I SKORO SVOG BISERA OD 17 GODINA ZA 16 MIL. EVRA. OVAKVU DECU TREBA ZADRZATI SA NJIMA RADITI PO POSEBNOM PROGRAMU. I VEC JEDNOM UREDITE SPORTSKI MENADZMENT – TIM SKAUTA – ISKUSNI LJUDI KOJI CE RADITI U INTERESU KLUBA A NE ZA SVOJE DZEPOVE (ne samo za dovodjenje nekog igraca nego i za trzisnu procenu).
P.S. KLUB NAM JE U GOV** DO GUSE I NIJE PRVI PUT DA NE MOZEMO PREZIVETI JEDNU NE PRODAJU NASEG BISERA NA KOJEM MOZEMO KASNIJE VISESTRUKO ZARADITI.

Reply
superheroj авг 18, 2014 at 12:34

Ne prodavati ispod 10 miliona. Mamic ne bi razgovarao s njima ispod 15.

Reply
Marko авг 18, 2014 at 11:13

Atletiko povecava ponudu,koliko god smo u teskoj situaciji i pare nam trebaju ne smijemo Luku prodati.Nije dobro ni za nas,jer posteno ga nismo ni vidjeli na terenu a ukazivanjem sansi ove sezone,vec sledece moze biti prvi napadac i tada cemo zaraditi trostruko,nadam se da misle na to.A nije dobro ni za njega,koliko je mladih tako otislo i nisu uspjeli,jos je rano,prvo neka ostavi neki trag ovde pa do 20 god. ima da izraste u pravog igraca otimace se svi za njega,a ne samo Atletiko.

Reply
MILAN KG авг 18, 2014 at 01:32

Ja u principu ne citam omentare na drugim portalima juce posle meca sa Jagodinom udjem na Mondo i letimicno bacim pogled na komentare prci komentar neki bolesni grobar kaze da je golman namerno pustio gol milijasu!!!!!! koliko neko bolestan treba da bude da napise tako nesto!!!! ej bre koji su to bolesnici sad su nasli da pricaju kako se nama protivnici sklanjau!! njima u proslom kolu se skloni vozdovac jo onaj namerno da auto gol i oni opet po nama to su bre teski bolesni umovi u mojoj najsiroj familiji nema grobara ima samo jedan rodjak on je grobar bolesnik isti kao ovi sto izbacuju komentare ja sa njim ne govoriim. pokusavam da ne obracam paznju na njih al nekag mi skoci pritisak hocu da riknem.

Reply
pera авг 17, 2014 at 23:01

Prodajom za ponudjene pare mi ne bi rešili finansijski problem, Jović bi otišao u Madrid i vratio se kao Ognjenović. Dakle prodaja bi bila šteta za sve i njega i Zvezdu i reprezentaciju. Za par sezona Luka može doneti i celih 15 miliona transvera kad su musavi prodali one svoje mačke u džaku šta bi tek bivši prvak Evrope i sveta. Loš trenutak za transver.

Reply
josif авг 17, 2014 at 17:24

Decko je vrlo mlad.Zvezdi su pare preko potrebne ali se nadam da ce Luka uspeti da se razvije u ono sto svi ocekuju tako da bi od njegovih igara koristi imala i Zvezda i reprezentacija i da ce mu uz adekvatan marketing i promocija cena za 2 god biti bar 5 miliona,te price o ceni od 9,10,pa i vise nepiju vodu,te pare niko nedaje za mladog i neafirmisanog igraca.Pozz.mKd

Reply
Stefan авг 17, 2014 at 15:45

Bez deset miliona ne sedati za pregovarački sto.

Reply
Mani авг 17, 2014 at 15:06

Nikako ga ne treba prodati bar u naredne dve sezone!! A onda ce vredeti 5 puta vise i obavezno treba ugovoriti i procenat od naredne prodaje recimo 20%!

Reply
Звезда шампион! авг 17, 2014 at 14:32

Ни случајно га не треба пустити барем до деветнаесте године.

Reply
Igor авг 17, 2014 at 12:13

Prodati ga za 2 miliona i 30-40% od sledeceg transfera. Dobili bismo 2m odmah koje su nam jako bitne, a jednog dana tih 30% moze da bude jos 2,3 ili 4 miliona….

Reply

Leave a Comment