Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Ракић: „Значи ми сваки аплауз“

Поготком у 48. минуту након што је одлично испратио несмотреност голмана Перића, нападач Црвене звезде Ђорђе Ракић довео је свој тим у вођство од 2:0.

Тиме је омогућио црвено-белима да друго полувреме одиграју смирено и без резултатске напетости. За разлику од протекле сезоне у којој се доста мучио са повредом колена, због које је пропустио 6 месеци, у овом првенству искусни нападач представља једну од ударних игли тренера Лалатовића.

– Задовољан сам са две победе које смо остварили. Екипа Јагодине је квалитетан ривал, који уме да игра фудбал, дуго су заједно и већ неколико година у самом врху домаћег фудбала. Гол Милијаша нам је помогао да у наставак уђемо растерећеније, што се и видело по нашој игри. Диван амбијент, у мало незгодно време, јер до сада нисмо тренирали и играли овако касно. Окрећемо се наредном мечу против Војводине, која је у прва два кола забележила две победе, и и то показује да нас очекује занимљив дуел – рекао је после меча Ракић.

О постигнутом голу, Ракић није много причао, већ је нагласио учинак колектива.

– Имао сам дугу паузу, и много ми значи не гол, него ми сваки аплауз значи. Подршка са било које стране ми је од непроцењиве важности, јер иако сам у клубу већ годину дана, тек сада осећам прави притисак и схватам величину клуба, с обзиром да се од мене очекује више него у претходној сезони. Верујем да ће бити још голова, и још победа, и да ћемо успети да поновимо успех из претходне сезоне – закључио је Ракић.

Повезане вести

2 comments

kastiljo авг 17, 2014 at 15:37

U prolecnom delu sezone imamo nerealno mnogo teza gostovanja nego u prvom delu,to sam tek sad provalio..u goste idemo: radnicki nis,jagodina,spartak,novi pazar,vozdovac,donji srem,cukaricki,ofk beograd…. realno 90% najtezih gostovanja nam je zapalo na prolece…prve 2 utakmice posle priprema su 2 dosta teska gostovanja-nis i jagodina,zato moramo da gazimo sad na jesen,najvise 1 kiks ako zelimo da razmisljamo o tituli,jer kao sto se moze videti na utakmicama paritzana autogolovi padaju ko kruske,sami sebi daju golove i asistiraju groblju za 1na1 sa golmanom….moramo za svaku pobedu da kidisemo ko besni.

Reply
cz авг 17, 2014 at 16:40

Auu nisam ni ja vidio da nas to ceka.Ima tu dobrih igraca ali sve ukupno nisu kvalitetniji od nas,medjutim kao sto nam je vec svima poznato svi protiv nas kidaju i uzivancija im je okinuti nas za bodove,prva Vojvodina koja nas sada ceka,gubila je prosle sezone od Rada a protiv nas igraju kao da im od zivota zavisi,i ne samo oni vec svi,a poslje se zale kako uvijek na vrhu Zvezda i partizan moraju biti,ni ne zele da se potrude na ostalim utakmicama.Zato uvijek i na svakoj tekmi moramo da ginemo i to jeste veliko opterecenje,umor i slicno tome,ali kad si u Zvezdi ne biras.Ne znam kakav je raspored partizanu,vjerovatno je njima tezi ovaj prvi dio,pa se nadam nekim kiksevima i da imamo neku bodovnu prednost pred to sto nas ceka,neko kaze ne treba njih gledati,slazem se ali ne mogu a da ne primjetim ova njihova dva smijesna gostovanja.

Reply

Leave a Comment