Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазић: Примењујемо што се од нас тражи

Одбрана Црвене звезде у прва два кола у шампионату Србије није савладана, а тиме се поред екипе Ненада Лалатовићамогу похвалити још само играчи суботичког Спартака.

10568925_769861879741377_950385348005510899_n   Заслуге за овај податак свакако иду и Дарку Лазићу, младом фудбалеру, који је деловао доста сигурно у првих 180 минута ове сезоне.

– Победили смо два пута, а поред тога смо и играли добро. Све што радимо на тренинзима примењујемо и на утакмицама. Задовољан сам што нисмо примили гол у прве две утакмице. Иако мислим да дефанзивна линија добро функционише, одбрана почиње још од напада. То говори да сви у тиму раде како треба, и сви учествујемо и у нападу, а посебно у одбрани – сматра Звездина “четворка“.

Ненад Лалатовић је такође у неколико наврата истакао да екипа примењује на терену све оно што се ради на тренинзима.

– Тренинзи су одлични. Радимо успешно са тренером, играмо пресинг, нападамо лопту како бисмо је што пре одузели, агресивни смо… Једном речју, играмо све оно што се игра у модерном фудбалу.

У суботу 23. августа, Лазића и другове чека до сада најтежи испит, гостовање новосадској Војводини.

– Очекујем добру утакмицу. Сигуран сам да ће бити доста наших навијача и ићи ћемо на победу. Мислим да ћемо је и остварити. Имају млад тим као и ми, али мислим да смо квалитетнији. То, наравно, морамо да покажемо на терену – рекао је Лазић.

Повезане вести

1 comment

joda023 авг 20, 2014 at 20:51

neka mi neko objasni zašto su naši navijači toliko zapeli da igra onaj planić umesto lazića?! lazić je pokazao da je izrastao u pravog štopera i ne treba dozvoliti sada urušavanje njegovog samopouzdanja koje je očigledno izuzetno veliko. samo napred dečko nije planić ni upola dobar štoper kao što si ti.

Reply

Leave a Comment