Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Вилијамс: Нелсон ми је много лепо причао о Звезди

Кошаркаши Црвене звезде Телеком већ неколико дана пуном паром раде на Златибору. Тренер црвено-белих Дејан Радоњић од старта припрема није могао да рачуна на све играче, али од следеће недеље очекује га попуњенији кадровски билтен с обзиром да ће се екипи прикључити двојица Американаца Маркус Вилијамс и Чарлс Џенкинс.

Вилијамс је недавно потписао уговор са црвено-белима чиме је Звезде попунила упражњено место плејмејкера. У првом интервјуу од како је постао члан Црвене звезде Телеком Вилијамс је рекао:

– Веома сам узбуђен због доласка у Црвену звезду. Чуо сам заиста много лепих ствари о клубу и једва чекам да се прикључим екипи, почнем да тренирам са тимом и упознам нове саиграче – почео је причу Вилијамс и потом додао:

– Мислим да је Црвена звезда била сјајна опција за мене. Знам да Звезда ове године има млад, али веома талентован тим. Моја жеља је да им помогнем својим искуством колико год могу да заједнички побеђујемо и да против сваког ривала, без обзира на такмичење, будемо конкурентни. Знам да је клуб жељан победа као и навијачи који много воле кошарку и поседују велику страст према клубу – поручио је Вилијамс.

Занимљиво је истаћи да заслуге за долазак Вилијамса у Звезду на посредан начин делимично припадају и Демаркусу Нелсону:

– Био сам у контакту са Демаркусом Нелсоном, који ми је рекао све најбоље о клубу. Посебно је хвалио Београд, за који је рекао да је много леп град и изванредан за живот. Такође, споменуо је и да Звезда има најбоље навијаче, да такву подршку са трибина није имао прилике да осети нигде другде и да ћу сигурно уживати играјући у таквој атмосфери – рекао је Вилијамс.

Прилику да упозна навијаче црвено-белих и лично осети све оно о чему му је причао Нелсон, Вилијамс је имао прошле сезоне приликом гостовања Локомотиве Кубањ у првом колу Евролиге:

– Сећам се да је било јако бучно. Заиста невероватан амбијент за играње кошарке. Морам да признам да сам био одушевљен. Навијачи су активно учествовали у утакмици од првог до последњег минута меча давајући невероватну подршку тиму. То се једноставно не заборавља. Једва чекам наш поновни сусрет. Могу да им поручим да ћу давати све од себе и да ћу се са остатком тима трудити да забележимо што је могуће више победа наредне сезоне – закључио је Вилијамс.

Повезане вести

1 comment

Dejan авг 20, 2014 at 18:06

Momci, ako neko ima informaciju o terminima utakmica košarkaša na Zlatiboru, molio bih da ostavi komentar. Da mi koji nažalost imamo priliku da tek ponekad vidimo omiljeni tim možemo da ih pogledamo. Hvala unapred.

Reply

Leave a Comment