Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Председник Манисе тврди да је Милијаш њихов играч

Председник турског клуба Манисе Абдулах Мерген изјавио је да је Ненад Милијаш потписао уговор са његовим клубом.

„Милијаш је посебан фудбалер. Његов квалитет ће аутоматски да побољша екипу. Потписали смо уговор на две године, једва чекамо да дође. Постоји опција да продужимо сарадњу на још једну сезону ако будемо задовољни. Купили смо му авионске карте, изнајмили кућу и наредног уторка га очекујемо у Маниси. Навијачи морају да буду још мало стрпљиви“ рекао је Мерген а преноси „Журнал“.

Милијашев саиграч тако би био поново Никола Микић.

„Милијаш је играч европске класе, нема дискусије о квалитету. Био је репрезентативац Србије и играо у Премијер лиги Енглеске. Знам да ће нам донети много доброг. Поносан сам што је наше пријатељство било један од разлога да дође у Манису. Било би лепо да нам се поново придружи Перовић, имају жељу и он и клуб да се трансфер реализује. Проблем су превелики захтеви Рада, надам се да ће доћи до договора“ изјавио је Микић.

Звездан Терзић је истакао да Звезда има спремну замену у случају одласка Милијаша, а помиње се Раде Крунић, који је жеља управе од почетка прелазног рока. Ипак, млади креатор игре је интересантан и Верони, те је питање на коју ће страну.

 

Повезане вести

3 comments

Звезда шампион! авг 21, 2014 at 15:56

„….Нико грдно ко Турчин не лаже“.И даље свим срцем верујем да ће капитен остати.

Reply
mariachi авг 21, 2014 at 14:06

E ovo brat Mbodj na slici nedelje? 🙂

Reply
kastiljo авг 21, 2014 at 14:05

Nadacu se do poslednjeg momenta,do trenutka gde drzi dres njihov da ce ipak ostati…Nije me ovakav osecaj obuzeo od onda kad je robi odlazio…bas mi je krivo…iskreno ponudio bi mu ugovor do kraja karijere,zasluzio je…najbolji igrac zvezde u novijoj istoriji..

Reply

Leave a Comment