Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Штрајк упозорења радне заједнице на Маракани

Како јавља Mozzart Sport, радна заједница на стадиону Црвене звезде ступила је данас у штрајк упозорења у 15 часова. Како се наводи, челници клуба нису реаговали на апел запослених, који су тражили исплату дела заосталих зарада. Уколико не буде помака до уторка, запослени ће ступити у генерални штрајк.

Све ово дешава се пред Управни одбор клуба који треба да буде одржан у 18 часова, као и пред меч са Војводином, који је на програму у суботу, у оквиру трећег кола домаћег шампионата у Новом Саду.

Повезане вести

5 comments

Dejo авг 25, 2014 at 11:10

http://redstarfamily.info/2014/08/24/den-tana-jedini-sam-predsednik-u-istoriji-zvezde-koji-je-otpustao-a-nije-zaposljavao/ zasto nije odgovaro ovaj covjek nasoj Crvenoj Zvezdi ,hocemo da stavite admini MCZ sajta da li ste za to da Sejici preuzmu ili Den Tana nasu Crvenu Zvezdu ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 🙂

Reply
Dejo авг 22, 2014 at 10:24

Hocemo privatizaciju nase Crvene Zvezde Terzicu i da kupe Arapi (Sejici )nasu Crvenu Zvezdu jer je to jedino i pravo resenje za nasu Crvenu Zvezdu u svemu pocevsi od finansija pa do sportskih rezultata u domacim i inostranim takmicenjima ,sve bi se to objedinilo ali zavisi da li to nekome odgovara ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Mahatma Gandi авг 21, 2014 at 19:12

Ocekuje se da se oglasi portparol,gosn.Mijailovic…

Reply
zoran авг 21, 2014 at 18:49

aleksandre jedno je voleti a drugo ziveti, samo da te pitam sta ta zvezdam ima od tvoje ljubavi kad slepo gledas kako je kradu i ponizavaju, nemas nista sem da jednog dana nestane i da bude pusto secanje eto to je tvoja ljubav, Da si ti pravi zvezdas nebi moglo od vas da se desava u klubu sto se desava, ko vodi zvezdu…. pa sta mislis ovi ljudi i ovaj put zvezdu vodi na put bez povratka i to uskoro, ovaj da je nesto mogo ofk. bi barem imo danas reflektore e on ce da spase zvezdu. A ova dvoica Kokeze i /////toncev ko su oni veliki zvezdasu, neznas ti sta je zvezda.

Reply
ccc авг 21, 2014 at 18:48

Šta ta radna zajednica naime radi da li se bave gradjevinom ili hvatanjem zjala na stadionu. Gospodo sve uslužne poslove vezane za održavanje terena, vodjenja knjiga mogu da rade raznorazne agencije na ime reklame istih a funkcije u klubu moraju biti volonterske ako hoćemo da opstanemo. Šta nama znači to što je kako je ko dolazio na vlast od partija zapošljavao svoje ljude na razna nepostojeća radna mesta u klubu. Isplata plata će biti kad se to zaradi i kad ima para. Komunizam je gospodo bivši tako da to štrajkovanje ne pije vodu. Već odavno je vreme da se preispita potreba za mnoga radna mesta režijskog tipa i da li klub to može da plaća. Kako u državi tako i u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment