Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Новитети о сезонским улазницама

Почетак продаје годишњих карата КК Црвена звезда Телеком за сезону 2014/15 полако се ближи, а менаџмент клуба је за све будуће власнике сезонских улазница припремио бројне новине и много изненађења.

Као што је већ најављено, цене годишњих улазница биће ниже у односу на прошлу сезону, а сви власници претплатних карата из прошле такмичарске године имаће додатне попусте приликом куповине годишње карте за сезону 2014/15. Такође, за све купце биће омогућене и разне погодности приликом плаћања.

Најављено је и да годишња карта КК Црвена звезда Телеком неће бити само пропусница за утакмице црвено-белих кошаркаша већ много више од тога. У прилог томе сведоче следеће чињенице.

Наиме, од ове сезоне Црвена звезда Телеком својим навијачима даје могућност персонализације сезонске улазнице. Персонализација је бесплатна, а сезонска улазница на тај начин постаје својеврсна успомена, сувенир и доказ Ваше верности клубу.

Куповином сезонске карте Црвене звезде Телеком бићете у прилици да стекнете и разне погодности. Пре свега, бићете у могућности да остварујете попусте на куповину годишње карте за сезону 2015/16 као и попусте за куповину разних артикала у продавницама партнера КК Црвена звезда Телеком.

10154060_693211070739792_1637897804_n

Још једно од изненађења које је менаџмент клуба спремио је и специјално такмичење у коме ће учествовати сви власници годишњих карата за сезону 2014/15. Ово такмичење је замишљено са циљем да се навијачи који најредовније долазе на утакмице награде за подршку, како би се подстакао што чешћи долазак на мечеве Звездиних кошаркаша. Јер, подршка навијача нам је преко потребна. Црвена звезда ТИКЕТ ЛИГА ће функционисати на следећи начин.

За долазак на утакмице Евролиге (или евентуално Еврокупа) добија се један бод. За утакмице са најјачим противницима у АБА и Супер лиги Србије добијаће се два поена, а за утакмице против не тако атрактивних ривала у домаћем и регионалном такмичењу добијаће се три бода. Како би такмичење било што занимљивије, одређено је да се после три пропуштене утакмице у низу губи један поен. После пет пропуштених утакмица за редом губе се два поена, а након осам узастопних недолазака на утакмицу губе се погодности стечене куповином годишње карте. На крају сезоне највернији навијачи, односно власници сезонских улазница са највише сакупљених поена током ТИКЕТ ЛИГЕ биће награђени, а наградни фонд обезбедиће Црвена звезда Телеком и њени спонзори.

Једна од новина везаних за нову сезонску улазницу је и специјални QR код који ће вас одвести на страницу са детаљима о свим погодностима које сте добили као власник годишње карте КК Црвена звезда Телеком. Такође, бићете у прилици да добијете све информације о специјалним акцијама које ће за вас осмислити менаџмент клуба, као и ваше тренутно стање на табели ТИКЕТ ЛИГЕ и још много тога.

 

 

Повезане вести

Leave a Comment