Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: „Једва сам чекао утакмицу да покажем да имам квалитет“

Марко Петковић је био један од најбољих актера дербија трећег кола првенства.

Звездин десни бек оставио је изузетно добар утисак у победи над Војводином.

– Задовољан сам својом данашњом игром. Искрено, у претходној утакмици против Јагодине нисам био на очекиваном нивоу. Нивоу капитена младе репрезентације, и једног од играча који треба да буде носилац ове нове генерације Црвене звезде. Због тога сам једва чекао данашњи меч, да покажем у дербију да имам квалитет и да могу да одговорим задацима који тренер постави пред мене – био је задовољан након меча Петковић.

Петковић истиче да није изненађен добрим стартом Црвене звезде у овогодишњем шампионату, и да се тако нешто могло наслутити.

– Победили смо трећу утакмицу у низу. Пре почетка сезоне током припремног периода, осетило се да имамо победнички менталитет, и веровао сам да ћемо то пренети на терен и бележити успехе. Остаје нам да се одморимо, и од понедељка почнемо са припремама за следећи сусрет против Спартака из Суботице – рекао је Петковић.

Повезане вести

3 comments

kobr90 авг 24, 2014 at 23:10

ajde bre manje price pricajte na terenu….dosadili ste bre sa izjavama svakih 2 dana,ne zanima nas sta ste jeli,kako ste trenirali,gde ste pili kafu,igrajte za zvezdu i ostavite srce na terenu ako hocete da budete sampioni

Reply
Spartanac авг 24, 2014 at 21:58

Da kazem ovde……znaci imamo dobrog trenera…..da ne analiziram pojedinacan ucinak igraca.
Mi moramo da shvatimo,da omladincu Crvene Zvezde ,sa 17 ili 18 godina treba jedna sezona IGRANJA u nizem rangu od Super lige tj u Prvoj Telekom ligi ,zatim vracanje u prvi tim Zvezde i adaptacija 6 meseci.Dakle,od omladinaca ,do 11 u Zvezdi je objektivno put dogacak od godinu,do godinu i po.Kako ne vidimo sta rade…recimo Holandjani….najsveziji primer Filip Kostic.Otisao je sa 18 u Groningen,godinu dana decka niko nije video!A sada sa 21 je otisao u Studgart za 6 miliona!Sve ovo pricem,aludirajuci na Lazica!naseg omladinskog BEKA koji je poslat u prvu postavu bez dana u seniorima NA LEVOG STOPERA UZ TO BUDI RECENO NE DA IGRA U PARU SA ISKUSNIM IGRACEM NEGO NESRECNIM JOCOM KRNETOM!
Moramo da imamo sluha i da kao navijaci ne ponovimo greske kao sa Lazicem u slucajevima nasih sada decaka 1995,1996 i Jovicem.Odgovorno tvrdim da Luka Jovic ne moze da bude prvi spic u sezoni 2014/2015 i da sa igracima u prvih 11 kao sto su ristic,Jovanovic,Grujic mi ne mozemo da budemo prvaci.Takodje tvrdim,da ako ih putstimo da igraju,ili se ozbiljnije oslonimo na njih po formuli,daj im 15 -20 min kad god mozes,sledece sezone cemo sa njim biti sigurno prvaci,A LETO 2016 NAPASCENO REALNO LIGU SAMPIONA!Moramo da shvatimo da pre zore ne moze da svane!Na par portala se stalno postavlja pitanje…“Sta mislite da li ce Jovic dostici karijeru kakvu mu predvidjaju?“ A ja kazem…ako je nedostigne…NAJVECI KRVCI CEMO BITI MI NAJVIJACI,MEDIJI I JAVNOST I PONEKI FUNKCIONERI KOJI DECKA NAZIVAJU DA JE NOVI FALKAO!!!Prvo,ako mene pitate,on je brzi od Falkaa,a mislim da ce biti kao on i bolji….ali ne sa 16 vec sa 22 godine-A PRED NJIM JE KLJUCNIH PET GODINA ZIVOTA!
Dakle….moramo da imamo razumevanja,na zalost nemamo fore da damo decu ove seozone negde da se kale,morace u Zvezdi da se kale a mi da trpimo i cutimo!Odigrace neku utakmicu sjajno,a neku ocajno.
Ps.mislim da nam Cavric treba ko leba!!!!!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 24, 2014 at 14:54

Primetno je da je popravio igru u defanzivi..:)

Reply

Leave a Comment