Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Грујић на мети Хетафеа

Како преноси дневни спортски лист „Спорт“, шпански Хетафа озбиљно је заинтересован да у своје редове доведе Марка Грујића, младог везисту Црвене звезде. Наиме, како лист наводи, Шпанци су фудбалеру нашег клуба понудили и петогодишњи уговор, задовољни његовим партијама, пре свега на турнирима на којима је наступао у дресу репрезентације.

Грујић је дете Црвене звезде, има 18 година и на старту првенства је био међу 18 играча који су конкурисали за тим, али није улазио у игру. Дебитовао је за први тим. Он наводно жели да види свој статус у Звезди, који би могла да га пошаље на каљење, под двојном регистрацијом, како би остао под надзором Ненада Лалатовића.

Повезане вести

6 comments

balja авг 25, 2014 at 19:38

Ovaj mali je nečuveni talenat i sigurno će premašiti interesovanje pa i od Matića. Njega samo treba povremeno puštati ove godine a sledeće mu dati prostor da kreira igru. Nikako prodavati za naredne dve godine a posle će vredeti mnogo, mnogo. Klinci moraju da se strpe konačno je došao zvezdaš za trenera to se vidi i po igri i po prostoru klinaca na utakmicama. Lala zna kako se forisraju supertalentovani igrači ali i igra koju je postavio stvara nove zvezde jer se igra za gol više od protivnika i stalno unapred. Zvezda počinje da liči na sebe a ovi lešinari bi da računajući da je nakolenima odvedu ono što je najvrednije za sitne pare. Opet kuhinja menadžera. Rekosmo većini njih ograničiti pristustvo i na stadionu i na treninzima. Samo smetaju igračima da se razvijaju jer su njima samo pare u glavi.

Reply
Mani авг 25, 2014 at 18:19

Ni slucajno ga sada prodavati!! Bolje na neku pozajmicu da se kali pa u sledecoj sezoni da dobije vecu minutazu jer sad na toj poziciji centralnog veznog imamo i Bosancica, Avramovskog, Ristica, Savicevica iako su oni ofanzivniji od Grujica. Jer sta bi znacilo i milion da uzmemo sad za njega kad bi decko posle jedne dobre sezone i grupne faze evrope sledece godine (nadam se) vredeo bar tri puta vise. Kazu da je odlican igrac vec sada a ima samo 18 godina…

Reply
dexy122 авг 25, 2014 at 15:28

Interesantno mi je kako su poceli da se interesuju za nase mlade igrace od kako je Terzic dosao. Vidi se da se tu radi dobro. Jos samo da se strpimo i ne prodajemo te igrace ispod 3-4 miliona. Verujem da za svakog mozemo dobiti toliko, ako ne i vise.

Reply
Sladajac авг 25, 2014 at 15:05

Ni slucajno!, svi koji su gledali Grujica kazu „Novi Matic „.Pamet u glavu sa ovog decaka!!!…

Reply
miki авг 25, 2014 at 14:59

da su omladinci gurani ranijih godina u vatru umesto u zapecak sada nebismo bili u dugovima nego bi poslovali u debelom plusu I igrali ligu sampiona.

Reply
Vladan_A авг 25, 2014 at 12:51

Neka Gruje, mogao bi i dobiti prostora odlaskom Milijasa, a vec u sledecoj sezoni da bude uzdanica..

Reply

Leave a Comment