Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Звезда победила Колубару

Фудбалери Црвене Звезде који нису играли у суботу против Војводине одиграли су данас пријатељску утакмицу против Колубаре и остварили победу.

Утакмица није обиловала шансама, а прву велику искористио је Деспотовић. Звездин нападач је донео свом клубу предност у 18. минуту, веома ефектно – маказицама. Асистент је био Гаврић. Деспотовић је и у 35. минуту имао сјајну прилику након цетаршута са леве стране. Захватио је лопту из волеја са 12 метара, она је одскочила, преварила голмана, међутим прохујала је неколико центиметара поред стативе.

У другом полувремену, црвено-бели су постигли још један гол. Поново је стрелац био Јовић, који је тресао мреже и на претходним пријатељским утакмицама. Након што је ушао у игру, Јовић је искористио асистенцију Мбођа, и погодио из непосредне близине. Јовић је свој голгетерски салдо могао и да повећа, али је у неколико наврата недостајало и помало среће.

Црвена звезда ће наредног викенда одиграти утакмицу 4. кола првенства, а противник ће бити Спартак.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, П. Ђорђевић, Планић, Јовановић, Антић, Гогић, Караклајић, Босанчић, Аврамовски, Гаврић, Деспотовић. Играли су још: Тркуља, Јовић, Н. Ђорђевић, С. Ђорђевић, Ристић, Чикић, Мбођ, Грујић, Јокић.

КОЛУБАРА: Матић, Пилица, Станојевић, Милошевић, Марковић, Танушев, Обрадовић, Лазовић, Трнавац, Крстић, Стевановић. Играли су још: М. Маринковић, Ковачевић, Спасојевић, Миловановић, Димитријевић, Ранитовић, Симић, Ђурђевић, Крстић, А. Маринковић, Чадиковски.

Повезане вести

10 comments

Звезда шампион! авг 26, 2014 at 18:48

Каква голчина Деспотовића,види се да има квалитет да буде први шпиц.И једно питање невезано за тему:Ко је овај http://www.transfermarkt.rs/sasa-lazic/profil/spieler/242825?

Reply
РУК авг 26, 2014 at 14:46

Јовић не да „није имао среће“, он просто нема муда. Против Војводине је имао чист зицер да реши утакмицу – он као зец пуца у голмана. Њега и Савићевића на каљење, мада мислим, да од њих двојице нико играч неће бити. Осим знања и технике, не само у спорту, него и у животу уопште, треба имати муда да би се постигао успех.

Reply
Stara garda авг 26, 2014 at 15:43

Ne seri mudonjo.

Reply
РУК авг 30, 2014 at 09:09

Што би рекао Флојд – „Понапасеш ми се истих“… 😆

Reply
Spartanac авг 26, 2014 at 00:47

Sto ne odu kamermani sa ovog sajta….snime malo te utakmice ponedeljkom pa puste,recimo drugo poluvreme snimak,klip.Mi ovde lupamo glavu……zakljucujemo nakon recenica novinara……pustite vi nas da vidimo kakav je Mbodj,koliko je nespreman Bosancic,kako to plese Avramovski i koliko su to spremni nasi klinci Grujic,Ristic …..nema veze,ostavite to i u cetvrtak,ja bi odgledao!Ne ja,vec bar 80% sa ovog portala,a verujem da bi u Srbiji par hiljada navijaca redovno gledalo pripremne utakmice,treninge….itd…i onda dolazimo do Zvezdine televizije….o cemu sa pricao.Npr…..za 1000 dinara mesecno,da dobijes link ka Zvezda TV i imas sve utakmice,pa drugog tima i neke treninge……jer i da nas dodje 50 000 na stadion…..TI OPET IMAS U SVAKOM TRENUTKU,RECIMO,200 000 ZVEZDASA KOJI REDOVNO GLEDAJU UTAKMICE!!!!Sto da jurimo linkove ko budale po portalima……dali bi 1000 dinara messecno na keca da mozemo ovo da gledamo sto sam predlozio!ICak mislim da ta varijanta vredi i 2000 dinara ,ali daj da pocnemo sa 1000.

Reply
Драган авг 26, 2014 at 07:51

Одлична идеја, биће одрађено.

Reply
Gaca62 авг 26, 2014 at 11:07 Reply
Sladajac авг 26, 2014 at 00:00

Filijala hitno!, bez nje nista. Dzabe pozajmice niko nejce da razigrava tudje igrace!!!…

Reply
cz авг 25, 2014 at 23:27

Mbodja salju na pozajmicu,mozda je tako i bolje pitanje koliko bi sansi dobijao,iako sam bio protiv njegovog dolaska i gomilanja igraca vidimo da je odlican,samo neka to bude neki bolji klub gdje ce moci jos bolje da se razvije,i sigurno cemo dobiti odlicnog stopera,ni pod razno u neku beton ligu ga postali.Sto se Planica tice,on i na ovakvim utakmicama pokazuje nesigurnost,iako je trebao biti u tandemu sa Pavicevicem, dobro razmisliti da li njega ili Lazica,vec uspjelo ne treba mjenjati,ali nek mu se pruzi sansa pa cemo vidjeti da li klupa ili prva postava.Bosancic,jos nespremam fizicki,kao i Pecnik,na to treba obratiti paznju nama neko iskusan treba na terenu i odlaskom Milijasa ja vjerujem da ce njega trener staviti,ali Grujic pogotovo Ristic pokazuju trenutno vecu spremnost, na njih itekako treba racunati.Price su i da bi Pecnik mogao na tu poziciju,nisam pametan,Lalatovic je na mukama ali u drugom poluvremenu tandem Jokic,Grujic,Ristic je plesao po terenu,pa tu je i Avramovski kojem bi ja ustupio mjesto Milijasa,odlican je i neko sa takvim pasovima,brzim kretanjem,preglednosti,nam treba a zamjena mu Ristic pa neka polove minutazu,jako tezak posao koga staviti

Reply
Cincar авг 26, 2014 at 16:59

Strucan i mudar komentar, retko vidjen. Slazem se 100%.

Reply

Leave a Comment