Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Лалатовић о статусу играча

Тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић, још увек није донео одлуку о томе на који ће тим дефинитивно рачунати током јесење полусезоне. Разлог су потенцијални одласци неких од играча (Лазовић, Ракић, Ковачевић, Гогић), па ће се на одлуку о позајмицама и двојним регистрацијама чекати до самог краја прелазног рока. У изјави коју преносе „Вечерње новости“, Лалатовић је говорио и о статусу најмлађих првотимаца:

„Лично сам да сви они остану у Звезди бар до децембра. Мало је клубова из Прве лиге Србије који би пристали да рецимо Грујић тренира са Звездом, а само игра утакмице за њих. С друге стране, сви ти момци се намећу, а имаће минутажу и у првенству, али и у пријатељским мечевима понедељком, као и Купу. Видећемо још шта ће бити у наредних неколико дана, али сву ту децу бих, понављам, задржао.“

Говорио је и о статусу Босанчића који вероватно неће заменити Милијаша на следећој утакмици:

„Није потпуно спреман, а притом се лакше повредио против Колубаре. Биће Милош фит за игру тек после репрезентативне паузе. Видећемо, имам Савићевића, Ристића, Аврамовског, па и Печник може да игра на тој позицији. С друге стране, можда одиграмо и другачије“.

Лалатовић је још једном изазио задовољство због тога што коначно има цео тим на раполагању, а додао је и да је и Напредак заинтересован да позајми Мбођа, али да ће се више о томе знати након што се Сенегалац опорави од лакше повреде.

Повезане вести

1 comment

timmy авг 28, 2014 at 16:00

bolje da klinci ostanu i treniraju sa kvalitetnijim trenerima i da igraju prijateljske ponedeljkom, neg da idu u neke vukojebine i da dobijaju sansu na svakoj petoj tekmi… ovako su tu sa prvim timom treniraju sticu iskustvo…

Reply

Leave a Comment