Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеТрансфериФудбал

Ракић паузира против Спартака, чекају се Катаи, Луковић и Нине

Ђорђе Ракић ће ипак прескочити утакмици против Спартака, пишу „Новости“. Искусни нападач се повредио у Новом Саду, те напустио терен након постигнутог победничког гола. Њега ће заменити Деспотовић или Јовић на утакмици против „голубова“.

Са друге стране, како се ближи крај прелазног рока, а Александар Катаи није пронашао нови клуб, „Журнал“ пише да би могао на Маракану обзиром да су контакти поново успостављени. Звезда је све договорила још пре месец дана са Олимпијакосом, али играч није желео поново у Србију. Ипак, сада је другачија ситуација и трансфер би могао да се реализује.

Лалатовић би могао да ојача тим и потписима Милоша Нинковића и Александра Луковића који тренирају са екипом већ неко време. Искусни двојац би много значио подмлађеном тиму, иако постоји могућност да остану у клубу само до краја јесењег дела сезоне.

Повезане вести

12 comments

dusan авг 28, 2014 at 19:15

sva trojica su potrebni jer su sva trojica dobri igraci. neka potpisu i neka se bore za mesto u timu. neka se profilise ekipa od 18 igraca. ostali neka budu pozajmljeni ili prodati. treba nam titula i to je sve vrlo jednostavno.

Reply
Teks Viler авг 28, 2014 at 16:17

Jesam za povratak Lukovica i narocito Nineta!Sam si napisao da je Pavicevic napravio od Lazica igraca,zasto Lune ne bi napravio od malog Stojanovica igraca?Zasto Nine ne bi doprineo da Grujic postane kvalitetniji?A ko je sta izjavljivao mene ne interesuje.Samo me titula i liga sampiona zanimaju.Novine znaju i da ponekad ne slazu.

Reply
Suba Czv авг 28, 2014 at 15:06

Ako je Džaja ikad išta rekao što valja i što je na mjestu, to je da niko nije iznad Zvezde. Više puta! I Terziće je prije mjesec dana rekao da nam ne trebaju igrači koji se nećekaju i ne žele u naš klub, misleći na Kataija. Valjda nije to da kaže i za Lukovića jer je on mnogo veća “zvjerka“. Treba biti realan- konkurencija u odbrni je više nego dobra, jaka i zdrava, i ne treba nam Luković! A i prije nego što su došli Planić i Mbođ, i prije nego što se saznalo da je Lazić stasao, mnogo nas je bilo protiv dolaska Lukovića! Farbao nas je prošlu zimu da ne može zbog ugovora tj. nije htio da baci pare, pa ok onda. Ali šta je bilo početkom ljeta? Što nije došao? Je li ga to nešto sprečavalo, kao taj ugovor na koji se vadio onda? Nije mu mama dala kao Filipu Jankoviću? Zar ste već zaboravili koliko je tad dokazao svoje “zvezdaštvo“? Što nije došao odmah, kao Danko u Partizan, sa opcijom da ode ako šta nađe? I to bi bila neka pomoć, i cijenilo bi se! Naši klinci ginu, bore se da bi dobili što više MINUTA, a mi pričamo o polu-sezoni kao da je to mjesec dana. Periodu, koji ja sa njegovog gledišta shvatam kao “daj šta daš kad niko neće da mi plaća onoliko koliko ja hoću“. Mi, Srbi, puno smo navikli da zaboravljamo ili žmirimo.

Reply
Suba Czv авг 28, 2014 at 15:13

Izvinjavam se na kojekakvim greškama, ali u naletu i nervozi nmg da sve osvojim. Samo još jedna stvar, u vezi sa onim da niko nije iznad naše Zvezde- ne bi ga on meni zaigrao ni na sezonu taman da je bolji od Vidića. Odnosno- ne bih ni Vidiću dao, kad bi se ponesio onako kako je Luković. Nikome. Kult ličnosti i bajke o njima ne treba da nas zaslijepe. Svakome po zasluzi. Ja sam nedavno prokomentarisao negdje i za Dekija, kad je rekao divne riječi za našeg Mikija kako je pravi primjer svima- Deki, svaka tebi čast, jesi dobar i častan čovjek ali Miki je trebao da bude primjer i tebi! Nije sve u znanju i statistici. Pametnom dosta.

Reply
Звезда шампион! авг 28, 2014 at 14:30

Само Нине,остали нам не требају ❗

Reply
Sabre авг 28, 2014 at 14:22

Koji ce nam Lukovic? Imamo Pavicevica koji je fantasticno odigrao proslu sezonu a i ovu za sada + je napravio od Lazica igraca. On i Lazic su sasvim dovoljni, Lukovic bi mogao da eventualno bude zamena, ukoliko to ne bude bio samo bi opet upropascivali Lazica, koji je taman poceo da napreduje. Nije realno da Pavicevica, iako je odlican igrac, bilo kome mozemo da prodamo, niti bi bilo pametno da se Lukovic sad uigrava sa Lazicem. Dakle, potpuno je nepotreban. Katai takodje, mega precenjen igrac. Jedino nam Nuneta dovedite, ako je ikako moguce

Reply
rista авг 28, 2014 at 13:09

Zvezda postaje baza za slobodne igrače koji čekajući aranžman u inostranstvo provode vreme u zvezdi čekajuć sledeći prelazni rok,ako neko bude spreman da ih uzme,rasturjući usput zvezdine „nade“ kako ih zvedini demagozi zuvu.

Reply
Delije Futog авг 28, 2014 at 12:50

Realno nisu nam potrebni ni lukovic ni katai ni nikovic 😀

Reply
DRAGOSLAV авг 28, 2014 at 12:24

A KADA CE NASA DECA DA DOBIJU SANSU PA MALI GRUJIC JE IGRAC EXTRA A NECE NI SANSU DOBITI SRAMOTA.

Reply
ISTINA авг 28, 2014 at 11:44

Ne treba dovoditi igrace na 6 meseci i cao. Zvezda treba da sklapa tim koji ce iduce godine konkurisati za LS.

Reply
mariachi авг 28, 2014 at 11:52

Zvezda da je htela igrala bi LS ove godine ovako sumnjam da cemo i sledece igrati tj opet ce nas izbaciti zbog 5000 evra.

Reply
josif авг 28, 2014 at 11:14

Ninkovica i Lukovica registrovati i prikljuciti timu pa makar ostali do zime,ovog Kataija nema potrebe ako Lazovic ostane ako Laza ide onda bi mogao da uleti.Ove sezone je jako bitno da se odbrani titula jer ce klub da bude privatizovan tako da cemo uz najverovatnije Gazprom konacno biti spremni za ulas u LS pa ko moze da pomogne dobrodosao je,ionako ce privatizacijom sve da pocne iznova u klubu od portira do predsednika.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment