Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

На списку младе репрезентације четири садашња и чак осам некадашњих играча Звезде!

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић саопштио је данас списак играча за утакмице против Италије и Северне Ирске, у квалификацијама за Европско првенство 2015. године у Чешкој на којој су четворица дебитаната. Један од њих је члан Црвене звезде.

Међутим, оно што представља невероватан податак је то да се на овом списку играча, млађих од 22 године, налази чак осам играча који су некада били, а сада више нису чланови Црвене звезде! Наиме, поред четворице актуелних фудбалера – Рајковића (дебитант), Планића, Петковића и Ковачевића, на списку су голман Дмитровић, дефанзивци Ћосић, Пантић и Стојковић, везни играчи Срнић, Чаушић и Мијаиловић, као и нападач Урош Ђурђевић.

Неки од ових момака нису ни дочекали праву шансу у првом тиму (Ђурђевић, Чаушић, Дмитровић), неки су играли врло мало и брзо отишли са Маракане (Стојковић, Срнић, Ћосић), док су Пантић и Мијаиловић, који је са 19 година био и капитен, били стандардни једно време и након тога раскинули уговоре са Звездом.

Када се на то дода да Ковачевића ових дана жели Стеауа, те да је Петковић током лета већ имао понуде, јасно да је реалност нашег клуба и фудбала да играчи неафирмисани одлазе у иностранство, пре остављања било каквог трага у свом клубу и својој земљи.

Туга Звезде и српског фудбала…

Повезане вести

1 comment

ha! авг 28, 2014 at 16:07

Pa sad vi racunajte kolike su to pare!
Tesko vam dati klincu godisnju platu od 20.000 evra, a da ga posle prodate za nekoliko miliona…a s druge strane placate nekom Asamoi, Sisicu, Suzukiju i tako tim slepcima po 200.000 godisnje.
Budi Bog s nama!

Reply

Leave a Comment