Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуНајновијеРукомет

Рукометни клуб поново тражи помоћ од Спортског друштва

Прошле године у ово доба, РК Црвена звезда је био пред гашењем због неисплаћених дуговања бившим играчима. Након текста на нашем сајту који је обелоданио тешко стање у којем се налази овај великан СД Црвена звезда, спортско друштво је стало уз своју рукометну секцију и помогло да се дуговања санирају довољно да би се добила лиценца за такмичење.

Ове године, ситуација је слична. Дугује се преко 50 000 евра, а тим поводом је одржан састанак са челницима заједнице клубова. На састанку је наш клуб представљао генерални секретар СД-а, Игор Милојевић. Он је у изјави за Спортски журнал појаснио каква је тренутна ситуација у клубу и каква је ту  улога СД-а.

– Не могу да причам о томе, јер нисмо донели никакву званичну одлуку као Спортско друштво. Али, могу да кажем да желимо да помогнемо Рукометном клубу и Ненаду Перуничићу, који је надљудским напорима свео дугове на минимум – каже Милојевић.

Прошле године играчи су исплаћени у ратама.

– Треба да се направи договор и да им се дуговања исплате у току ове године. Није лако, али садашња ситуација и она од пре две године не могу да се пореде, сада је много боље. Зато имамо пуно поверење у Ненада, свака му част на свему што је успео да уради. Сваки динар који је добио завршио је код играча. Зато му и треба дати прилику да настави да ради, треба га подржати, и онда ће то бити добра прича. Ако се настави овим путем, клуб има велику перспективу. Што се тиче Спортског друштва, оно је помагало и помагаће свим клубовима – закључио је Милојевић.

Повезане вести

1 comment

Мунем авг 29, 2014 at 01:18

50 000 евра се дугује и то је смрт за клуб, мислим да би СД ЦЗВ требало да се уједини за све спортове и да се новац лепо нормално распоређује… Ово је мала сума и штета ако будемо пропали због ничега…

Reply

Leave a Comment