Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Радоњић: Добро смо искористили овај тренинг меч

Кошаркаши Црвене звезде Телеком одиграли су прву пријатељску утакмицу у склопу припрема за наредну сезону. Противник црвено-белих био је румунски Асесофт. Међутим, пре би се могло рећи да је одмеравање снага са Асесофтом било више као тренинг него утакмица.

– Семафор није укључиван, нисмо бројали поене нити водили запидсник. Ово је више био тренинг него утакмица. Румунски Асесофт је екипа са којом Звезда већ годинама уназад одиграва пријатељске мечеве у припремном периоду, па смо њихово присуство на Златибору и ове године желели да искористимо на најбољи могући начин. Овај тренинг меч нам је послужио да урадимо оно што смо планирали, а морам да истакнем да је у појединим тренуцима тренинг имао и такмичарских карактеристика – почео је причу тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић и потом додао:

– Могу да будем задовољан како смо радили, иако смо на самом почетку остали без Бранка Лазића који је добио незгодан ударац. Такође, Вилијамс и Дангубић против Асесофта нису наступали, они су и даље у посебном режиму тренинга и очекујем да ће они током следеће недеље бити у тренажном процесу. Задовољан сам јер смо на адекватан начин успели смо да компензујемо одсуство великог броја играча, а са добрим радом наставићемо и следеће недеље када ће нам се прикључити Лука Митровић и Маик Цирбес – закључио је Радоњић.

Првотимци и стручни штаб црвено-белих са Златибора се враћају у петак, а са тренинзима у Београду ће наставити у дворани у Железнику.

Повезане вести

1 comment

Luka авг 29, 2014 at 17:12

Odlazi.

Reply

Leave a Comment