Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гаврић: Лепо ми је у Звезди

Чекању је дошао крај, и Ненад Гаврић је свој први званични наступ у црвено-белом дресу забележио у Новом Саду, када је у 60. минуту заменио Нејца Печника.

10635949_776968789030686_2154647806309192093_nГаврић је на припремама био један од најистакнутијих фудбалера. Немачком Хановеру дао је два гола, али због проблема са лиценцирањем Ненад Лалатовић на њега није могао да рачуна на самом почетку сезоне.

– Прва два кола нисам имао право наступа, а у трећем сам дебитовао у Новом Саду. Лепо ми је у Звезди, саиграчи су ме добро прихватили. Од самог почетка припрема, желео сам да покажем да заслужујем Звездин дрес. Било је тих проблема око лиценце, сада су они прошлост, и надам се да ће и остали играчи који су дошли у овом прелазном року, ускоро имати прилику да дебитују – рекао је Гаврић.

Сваком играчу је важно да уз деби, његова екипа забележи и победу. Тиме успомена на прве минуте у дресу новог клуба постаје још и лепша.

– Било је мало треме у почетку, али како је утакмица одмицала, она је нестала. Мислим да ће у суботу, пред 20.000 навијача, бити још лепши осећај и да ћу, ако Бог да, одиграти добро и можда и затрести мрежу Спартака.

Успешна сарадња Ненада Лалатовића и Ненада Гаврића настављена је и у Црвеној звезди.

– Као и у Напретку, тренер сада такође из нас извлачи максимум, што се показало у ова три кола у којима смо победили, и показали да имамо најбољу одбрану у лиги. Нисмо примили гол, а дали смо шест. Ракић и Милијаш, пре свих. Криво ми је што је Милијаш отишао, али имамо добре играче на тој позицији, и надам се да се његов одлазак неће много осетити. Спартак је екипа која такође није примила гол, али надам се да ће након суботе тај податак бити другачији – закључио је Гаврић.

 

Повезане вести

Leave a Comment