Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Нинковић се враћа у Звезду ?

Према писању београдских медија, Милош Нинковић је близу повратка у тим Црвене звезде, а коначну одлуку требало би да донесе у петак.

Евентуални повратак Милоша Нинковића у редове црвено-белих представљао би велико појачање за екипу Ненада Лалатовића, која је у финишу летњег прелазног рока остала без капитена Ненада Милијаша, који је постао члан турске Манисе. Звездан Терзић је у среду разговарао са Нинковићем, а притисак на њега су вршили и нови капитен Никола Мијаиловић, као и Нејц Печник, тако да је популарни Нине у овом тренутку ближи одлуци да се врати у тим за који навија.

1797575_726654734062092_3260000429470630757_n

Посао би Звезди пред крај прелазног рока могао да поквари француски Евијан, који је поново заинтересован да врати Милоша. Он је према писању Моцарт спорта одбио њихову понуду да допутује у Женеву на преговоре, али очекује понуду путем мејла. Ако Нинковић одлучи да поново заигра у црвено-белом дресу, помогао би клубу до краја јесењег дела сезоне, а затим би каријеру наставио у неком од кинеских клубова.

 

Повезане вести

4 comments

czsd авг 29, 2014 at 12:23

ja se radujem povratku Ninkovica. mozda ste u pravu kada kazete da nisu toliko trebali da ga mole ali ipak je on bio tu kada je zvezdi bilo najteze i doprineo mnogo klubu prosle sezone sto igrom sto stavom prema klubu SVAKA CAST!! mislim da se zvezda vraca na velike staze zajedno sa trenerom Lalatovicem

Reply
Cincar авг 29, 2014 at 10:11

Pa cekajte, Terzic rece da je strateski cilj Zvezde PODMLADJIVANJE!

Reply
lakarijee авг 29, 2014 at 10:10

Ninkovic je bas potreban kao i Katai ako Lazovic ode, ali Lukovica sto dalje od Zvezde, sad imamo dovoljno dobrih stopera da bi nas on zezao i dolazio samo ako ne nadje klub, Zvezda je daleko iznad jednog Lukovica.

Reply
Marko авг 29, 2014 at 09:46

Svaka cast Ninkovicu, ali ovoliko ne bih molio ni Ronaldinja! Ako nece da dodje, ne mora. Ima dosta klinaca koji mogu da odigraju na toj poziciji. Sto godina se vec prica o njegovom povratku. Isto vazi i za Lukovica i sve ostale.

Reply

Leave a Comment