Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: Нико не зна када ће клубови бити приватизовани, то су чаршијске приче

Звездан Терзић прокоментарисао је наводе да ће руски Гаспром купити наш клуб, што су и сами Руси демантовали.

„Све су то спекулације и чаршијске приче. То је све на дугачком штапу и не зна се када ће клубови бити приватизовани. Ми за сада имамо одличну сарадњу са Гаспромом, али ништа више од тога.

Повезане вести

4 comments

Dejo авг 30, 2014 at 13:09

http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/ljubav-argentinki-naucile-smo-srpski-zbog-vidica-i-crvene-zvezde-clanak-1531609 samo da se zna gdje se jos voli nasa Crvena Zvezda ovo ne bi trebalo zaboravit nikako Terzicu pogledaj ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Luka авг 29, 2014 at 17:11

Pa zar još nismo naučili da se ovakve laži samo planski serviraju s vremena na vreme iz grobarskih centara moći (a jedan od takvih je i naša uprava) da bi se mi primali i pljuvali po forumima sa tastatura grobarijom? Shvatite, nema ni teoretske šanse da Terzić i krimosi sa severa dozvole privatizaciju sada kad su se ovako dobro uvalili!

Reply
Spartanac авг 29, 2014 at 12:44

Price o privatizaciji ,pogotovu da ce je obaviti Gasprom izvade,vec dve godine iz fioke ,politicari ili funkcioneri…..kad treba da se digne PDV,da se otpuste radnici,kada nas igraci tuze i odlaze na arbitrazu,kada nam radnici strajkuju.Malo da se narodu zamazu oci.Na zalost…..prethodni a i sadasnji funkcioneri Zvezde,kao i politicari(99% njih zadnjih desetak godina)odlicno su preuzeli i naucili sve moguce fore magova sa Zapada kako manipulisati masama,sta je dobar marketing,kako presipati iz supljeg u prazno.Samo nisu naucili kako se prave pare,kako se vodi klub ili drzava!NO NEMA VEZE,KAKVE SMO OVCE KAO NAROD MOZDA I NE TREBA!STA CE IM!

Reply
Spartanac авг 29, 2014 at 20:37

inace,gde pobeze onaj Lukicev/Vesicev portugalac sa novim Stadionom,zvezdinim gradom?SPIN KLASICAN…ne znam kako ih samo ne mrzi da unajmljuju lazne projektante i sve te gluposti…

Reply

Leave a Comment