Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуФудбал

Милуновић: Никада нећу заборавити Маракану, саиграче, дерби, титулу…

„Ево прилике за Звезду… Ударац, 1:0 води Црвена звезда! Црвена звезда води 1:0, Лука Милуновић је стрелац!“ Овим поготком нас је Лука заувек купио.

Овако се опростио од вољеног клуба.

„Склоне те из тима због непотписаног папира, тренираш сам одвојено од екипе, гледаш утакмице са трибина, а и даље се радујеш свакој победи као да и сам учествујеш доле на терену! И онда се заврши сезона, опростиш Звезди половину зарађеног новца и не тужиш клуб (као што сам и обећао). И после те питају колико волиш Звезду?! Никад нећу заборавити Бордо, титулу, први гол, куп, саиграче, гол на дербију, беспарицу, тренере, навијаче, Маракану, ма све… Надам се да ће ускоро грб бити богатији за још једну звездицу!“, написао је популарни Милун на Instagramu.

Лука Милуновић каријеру наставља у Грчкој. Желимо му много успеха.

Повезане вести

7 comments

Goran авг 30, 2014 at 05:28

Kralju Milune Delije su uz tebe!Sve najbolje!

Reply
Luka авг 29, 2014 at 17:08

Imenjače, kad se jednog lepog dana vratiš na Marakanu, videćeš da ni mi ne zaboravljamo ko se i kada poneo kao čovek… Sramni odnos ove uprave prema tebi stoički si izdržao iz ljubavi prema klubu, svaka ti čast i sve najbolje ti želim.

Reply
Звезда шампион! авг 29, 2014 at 16:48

ПУНО СРЕЋЕ У НАСТАВКУ КАРИЈЕРЕ ЦИГАНШТУРО И ДА НАМ СЕ ВРАТИШ ЈЕДНОГ ДАНА ❗ ❗ ❗

Reply
Teks Viler авг 29, 2014 at 15:59

A gde je bio portparol da digne galamu zbog nepravde napravljene kolegi?

Reply
pera авг 29, 2014 at 15:47

Pozdrav majstore i pokaži svima šta su imali ali oni nikad ne znaju da čuvaju ono što najviše vredi. Zbog takvih otići će i Laza bez dinara zarade a bolji je igrač od svih nafilovanih grobara koje su ovi prodali i sad su zvezde po Evropi.

Reply
Maja авг 29, 2014 at 15:28

Ne mogu da verujem sta su ovom momku uradili,on je bio super i voli Zvezdu,ali izgleda to nasoj upravi ne odgovara pa izbacuju one koje vole Zvezdu pocev od Robija. 😡 MILUNE PUNO SRECE U NASTAVKU KARIJERE,VOLIMO TE.VRATICE SE MILUN JEDNOG DANA PEVACE MU CELA MARAKANA 😀

Reply
cz авг 29, 2014 at 14:22

Ni mi nepravdu koja je tebi napravljena!

Reply

Leave a Comment