Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Катаи на Маракани, да ли је то опроштај од Лазовића?

Александар Катаи, фудбалер Олимпијакоса, а некадашњи играч Војводине и грчког Платанијаса, носиће још једном у каријери црвено-бели дрес. Како је потврђено порталу Mozzart Sport, он ће као позајмљени играч наредних годину дана носити Звездин дрес, а наш клуб моћи ће да га откупи за 600 000 евра, уколико буде желео то и ако офанзивни везиста задовољи својим играма.

Ангажовање Катаија значи вероватно и опроштај од Дарка Лазовића, након 5 година, јер је Звездан Терзић истакао да ће играч Олимпијакоса доћи на Маракану само ако Лазовић напусти клуб. То ће се вероватно десити у наредних неколико дана.

Катаи је претходне сезоне наступао за Платанијас и на 21 меча постигао 8 голова. Тај клуб појачао је пре неколико дана Лука Милуновић.

Повезане вести

13 comments

pera авг 30, 2014 at 09:11

Obradovalo me ovo jer je Laza po meni kapiten bez trake, dečko koji je najviše dao klubu od igrača koji su zadnjih 5 godina bili kod nas. Da ga grobari onaj bitanga Miljković nisu povredili da bi uzeli titulu bio bi već negde na ostrvu ili u Španiji sa podebljim ugovorom. Svejedno Lala ima pravilan poristup i polako uvodi mlade igrače. Ove godine će blistati Vukan i mali Ristić ali šansa bi trebala da se da i Joviću, Djordjevićima u nekim utakmicama, Jovanović je po meni tandem sa Lazićem za narednu godinu, ove će Pavićević i Planić igrati veći deo lige. Sve u svemu potencijal koji je na nivou kluba koji je sigurno obeležio fudbal na ovim prostorima i vreme je bilo da u svakom smislu reči budemo pojam na Balkanu. Nadao sam se i prodaji Rakića a da ga zameni Čavrić, dečko je Zvezdaš i vreme je da igra za Zvezdu dakle poslednji dan prelaznog roka bio bi divan sa dva odlaska i dolaskom Čavrića.

Reply
severac авг 30, 2014 at 01:10

Ma koji ce nam…. 👿

Reply
MILAN KG авг 30, 2014 at 00:58

Ne kukajte da smo slabiji nego prosle jaci smo sigurno plus imamo igrace koji imaju trzisnu vrednost a ne kao prosle sezone mi prvaci i nikog ne mozemo da prodamo nase igrace niko nece tog famoznog Ninkovica uzeo evijan hvala bogu da se nije vratio on da je stvarno hteo da dodje uradio bi isto kao Pecnik a ne bi cekao zadnji minut dogovorio sve i onda nam ga zavuko pobegao u mocni evijan.puna podrska ovim momcima i pijanom kataiju!!! 😀 svim snagama na titulu.

Reply
severac авг 30, 2014 at 01:12

Pecnik je Bog (ljudski)

Reply
Spartanac авг 30, 2014 at 01:51

Bravo bravo bravo!!!!!!!!!!!!Pisem o tome …mesecima.MENJAO BI PRVO MESTO U SEZONI 2014/2015 ZA TRECE MESTO U LIGI,ALI SA PONUDAMA ZA JOVICA,KOVACEVICA,JOVANOVICA RISTICA I VUKANA U VREDOSTI OD 20 MILIONA EURA!!!!!!!!!!!!!Ko nije shvatio to prosle godine,morao je shvatiti ovo leto kada smo i poredi titule dobili izbacivanje iz evrope.Nine osecan da se ni nije dogovorio,samo su podmazivani novinari da pisu ,da skrenu paznju sa strajka.Katai je bio po meni prosecan igrac pre u Vosi…pisu da je imao odlicnu sezonu….kako god,jace pojacanje,sem Cavrica i Gacinovica nije moglo,A LAZA JE ZALSUZIO DA ODE!!!!!!!!!!!

Reply
MILAN KG авг 30, 2014 at 00:42

malopre mi jedan decko kaze da je Katai veci alkos od „Mrve“ Jovanovica 😀

Reply
Estrella Roja авг 30, 2014 at 01:32

Niko veći cug od Rizne nije imao :mrgreen:
Katai je verovatno uz Avramovskog i jedino pojačanje za Zvezdu,pa makar se ne treznio.

Reply
MILAN KG авг 30, 2014 at 03:41

da da cuveno RIZNA ZIVELI!!!!!!

Reply
Luka авг 30, 2014 at 00:35

‘Ajde okončajte više sagu sa Lazom. Dajte da znamo na čemu smo. Ako ide, recite jasno i glasno da ide, ništa strašno, zaslužio je da uzme kintu, a hitne su i nama pare.

Reply
madmix авг 30, 2014 at 00:07

pecnik,gavric,katai-dobro smo popunjeni ,lazo sve najbolje,vreme ti je!

Reply
Nemanja авг 30, 2014 at 00:12

Samo jos da sutra mali Rista zablista!!!

Reply
Nemanja авг 29, 2014 at 23:57

Daj boze da Lazu prodamo, dugo je u klubu i motivacija mu nije kao prve sezone a i mora neka kinta da se uzme. 😀

Reply
Sova авг 30, 2014 at 00:43

Znacila bi nam ta kinta da nesto da nemamo 50 miliona duga. Zakrpicemo malo dup* i to je to. Zestoko mi je krivo sto sve do privtizacije pare od svakog prodatog fudbalera ma koliko dobar on bio i ma koliko vredeo nece ici da zvezda moze da parira nekim jacim klubovima vec da se spasava glava. Steta. NAPRED ZVEZDO! CVRENA ZVEZDO!!!

Reply

Leave a Comment