Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Аврамовски и Ристић након победе против Спартака

Након 360 минута Суперлигашког фудбала играчи Црвене звезде заслужено се налазе на челу табеле. Тријумф против Спартака извојеван је тешком муком, али потпуно заслужено. Чак ни најстарији посетиоци највећег српског стадиона не памте када су црвено-бели на једном мечу четири пута погађали оквир гола. Гол вредан три бода постигао је дебитант Данијел Аврамовски.

– Нисам могао да пожелим лепши деби. Утакмица је била веома тешка, противник се током читавог сусрета грчевито бранио са десет играча. Због тога погодак добија додатно на значају. Надам се да ће их бити још доста. Преда мном и пред читавом екипом је пуно рада како бисмо наставили победнички низ – рекао је Македонац који је по одласку Ненада Милијаша задужио дрес са бројем десет.

– Велика је част, али још већа одговорност преузети капитенову десетку на леђа. Непотребно је говорити о његовим људским и играчким квалитетима. Верујем да ћу својим играма бити његов достојан наследник – истакао је Аврамовски.

10151232_782854608442104_5624873541249857206_n

За разлику од Аврамовског, Михајло Ристић је већ у првом колу имао ватрено крштење, када је ушао са клупе на сусрету са Радничким из Ниша. Радом на тренинзима и првенствено фудбалским знањем против Суботичана се изборио за место у стартној постави.

– Искрено, много ми је било лакше када сам ушао са клупе. Играли смо први пут у оваквој формацији и логично је да је највећи терет пао на нас из средњег реда. У првом полувремену нисмо били на очекиваном нивоу, али смо у наставку поправили утисак. Спартак се одлучио за одбрану свог гола и додатно нам отежао посао. Сматрам да можемо и морамо да будемо још много бржи и агресивнији – речи су суперталентованог Ристића.

Момак из Звездине Омладинске школе такође је био задужен за све прекиде.

– Тренер ми је саопштио да ћу изводити корнере и све прекршаје. Било је пар добрих покушаја, али лично сматрам да могу много боље. Задовољан сам учинком тима и очекујем да након двонедељне паузе будемо још бољи и наставимо да ређамо успехе. Пре само неколико месеци играо сам у млађим категоријама. Све ми се брзо издешавало, дошао сам до првих једанаест. Наставићу да се трудим и оправдам указано поверење – констатовао је Михајло Ристић.

 

Повезане вести

8 comments

raca сеп 1, 2014 at 20:55

Avramovski je bolji igrac od Ristica.Mislim da u prvih jedanaest treba da igra Avramovski, a Ristic, Savicevic, Jovic treba da dobijaju minute u drugom poluvremenu kada budemo imali pozitivan rezultat.

Reply
Звезда шампион! авг 31, 2014 at 13:44

Браво момци ❗

Reply
Realan Zvezdas авг 31, 2014 at 12:01

Najbolje da na sledecoj pocnu i jedan i drugi, Vukan nista nije pokazao

Reply
pavle авг 31, 2014 at 11:22

Odlicna igra. Bore se, zele da daju go, kidisu. Oseca se zelja. Od one zlatne generacije nisam ovo osetio u timu. Lalatovic je pravi potez uprave.

Reply
Dejo авг 31, 2014 at 10:11

Sve cestitke Risticu na pruzenoj partiji i cestitam na golu Avramovskom koji je dao u Zvezdinom dresu samo napred momci ,moje povjerenje imate ,sada je na Lalatovicu da radi sa vama jos vise da bi bili sto agresivniji i da bi odbranili titulu ,Terzicu ove dvojicu ne treba prodavat jedno dvije do tri godine ih treba zadrzat u nasoj Crvenoj Zvezdi ,sad momci ne mojte da stanete nego nastavite sa treninzima jakim jos vise Risticu i Avramovski ❗ ❗ 😀

Reply
josif авг 31, 2014 at 09:33

Mislim da je Avramovski juce pokazao da moze odma da bude starter,igra sa obe noge,glavom gore,pregled igre,jednostavno prava desetka.G-dine Terzicu!Evo ti igraca kome ako se pruzi adekvatna sansa u Zvezdi za 2 godine vredi 4-5 miliona i svi budu zadovoljni.Pozz.MKD

Reply
apac авг 31, 2014 at 03:00

Svaka cast momci,vidi se zelja,igramo dosta brzo, ofanzivno…jedino mi malo Savicevic ❓ bode oci,msm da bi trebao neko drugi umesto njega u startnu…

Reply
neshha авг 31, 2014 at 02:40

Ristic je suvo zlato!!!

Reply

Leave a Comment