Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуНајновијеРукомет

Рукометни клуб није добио дозволу да игра првенство наредне сезоне!

Како сада ствари стоје, Црвена звезда неће наступати у домаћем првенству наредне сезоне! Наиме, челни људи лиге саопштили су да је прошао последњи рок који су клубови имали да доставе потребну документацију и гаранције, што наш клуб није успео да уради, тако да му неће бити издата дозвола за такмичење!

Додатних рокова нема!

„Колубара је доставила све што је било потребно и тиме испунила све услове. Железничар је направио споразум са двојицом играча и они су им дали сагласност за такмичење, док ће са тренером решити наредних дана све проблеме. Нишлије ће морати до 10. септембра да исплате дуговања играчимаНажалост, Звезда није доставила ништа од документације. Играчи којима дугују новац не желе да потпишу споразум, неће да им изађу у сусрет и ту је ситуација прилично тешка. Што се Управног одбора тиче, Звезда неће добити дозволу. Једноставно не постоје никакве гаранције, ту су нагомилани проблеми и немамо на основу чега да им издамо дозволу. Више нема рокова, нити пролонгирања.“

Ненад Перуничић дао је недавно интервју за МЦЗ у којем је говорио о тешкој ситуацији. Ипак, овако нешто нико није очекивао.

Шта ће бити даље – очигледно нико не зна!

Повезане вести

5 comments

Milos авг 31, 2014 at 16:11

Pa nista ne moramo da gasimo klub nego u beton ligu pa idemo ispocetka to su 4 ranga takmicenja nize od SL. Steta za RK jedan od najtrofejnijih u SDCZ :facepalm:

Reply
nokia c5-03 авг 31, 2014 at 14:53

Je.em im mater njihovu ❗ ❗ ❗ Zar im nije bolje da se dogovore za novac, nego ovako!!! BOG CE DA VAS KAZNI ❗ ❗ ❗

Reply
Luka авг 31, 2014 at 12:02

Vidim da nikome nije stalo, prstom se nije mrdnulo da se pomogne RK. Zaista sramno na ovaj način ugasiti rukometnu sekciju našeg SD.

Reply
Nikola авг 31, 2014 at 11:05

Zasto svi cute? Zasto SDCZ cuti? Zasto vi iz MCZ ne odete i pitate u klubu sta se desava, bilo ko? Izgleda da vas je briga sta ce biti sa klubom.

Reply
ЦЗПК авг 31, 2014 at 14:46

Сви навијају за фудбалере и кошаркаше, па нико не обраћа на овакву вест… Срамота, само не знам зашто се СДЦЗ не оглашава кад је у питању овај проблем ?

Reply

Leave a Comment