Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Катаи нам је потребан“

Александар Катаи ће и дефинитивно појачати Црвену звезду последњег дана прелазног рока.

„У клубу сам чуо да Катаи стиже. У овом тренутку немам неке прецизне податке о том трансферу, али колико знам, биће ми на располагању у понедељак“ изјавио је шеф струке Лалатовић.

Генерални секретар нашег клуба Звездан Терзић потврдио је долазак фудбалера Олимпијакоса.

„Нисмо смели да се коцкамо па смо се договорили о трансферу Александра Катаија невезано за продају Дарка Лазовића. Прелазни рок у неким земљама траје и у току септембра, постоји могућност да Дарко оде, па нисмо желели ништа да препуштамо случају. Све и да Лазовић остане, Катаи нам је потребан јер је универзалац и може да игра на више позиција у нападу. Он је квалитетан фудбалер и надам се да ће на „Маракани“ показати раскошан таленат који поседује.“

Повезане вести

3 comments

Sladajac авг 31, 2014 at 21:05

Pa ce umesto da prodamo Ristica za 6-7miliona evra platitu Olimpijakosu 600.000€ a za Pecnika cemo dobiti 0(nula) €!,jos cemo im dugovati za platu po 120.000€ i bicemo prvaci i gledati kako Groblje igra umesto nas Kvalifikacije za EL.!!!…

Reply
Звезда шампион! авг 31, 2014 at 13:36

Ако Катаи дође а Лаза остане може Печник на Милијашеву позицију а Катаи на крило.Такође уместо Савићевића на следећем мечу од почетка треба да игра Аврамовски.

Reply
Teks Viler авг 31, 2014 at 12:12

Napisao sam ovde nekoliko puta da stoperi treba da nam budu gorstaci(Crnogorci,Bosanci,Uzicani)a da moramo imati u napadu Makedonca i Slovenca.Iako su mnogi neozbiljno shvatili moje misljenje,Pavicevic,Pecnik i Avramovski mi daju za pravo.Istorija je uciteljica zivota a Pancev,Milenko Acimovic,Vidic,Glogovac,Marinovic i davno Krivokapic,Djurovski,Elsner…su deo istorije naseg kluba.Uostalom,Zvezda je u Bariju imala samo 3-4 Srbijanca,dakle prostor bivse Juge(i Balkana)treba da nam bude baza,ne samo Srbija.

Reply

Leave a Comment